reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

ba gratuluję!!

co do kalendarzy chinskich etc to sie nie wypowiem bo jeszcze nie wiem co w brzuciu siedzi, moze w poniedzialek...

reklama
wogole nie kumam tej wrozby z obraczka, jak trzymam nad brzuchem to wogole sie nie rusza! czy ma to ktos inny trzymac nad brzuchem??

u mnie w rodzinie ta wróżba znana jest od długich długich lat. tak np moi rodzice wywróżyli sobie 2 córki :).
Tylko nie nad brzuchem, tylko nad otwartą dłonią. I jak kręci się do okoła to dziewusia, a jak ruchem wahadłowym to chłopiec :tak:.

U mnie zawsze i u wszystkich się to sprawdza. Nie rozumiem tej zależności, ale tak jest i już :tak:

dziewczyny spac nie moge... pisalam juz wczesniej ze brzuch mnie boli, a teraz to juz spac z bolu nie moge, i boli mnie tak w lewym boku - tam gdzie normalnie jajnik jest (ale u mnie akurat tam go nie ma bo juz dawno wyciety razem z jajowodem) boli mnie chyba tak jakby jelito, taki dziwny bol piekacy, to trwa juz troche dluzej u mnie...i jak pojde do toalety to mam wrazenie ze troche bol mi przechodzi, nie wiem, albo wydaje mi sie ze jak za duzo zjem to potem mnie mocniej boli, zna to ktoras z was?? myslicie ze ma to jakis negatywny wplyw na dzidzie?

no wlasnie najgorsze jest to ze bylam ostatnio u mojej gin i jej powiedzialam co i jak mnie boli (bo to nie od dzisiaj mam) i ona mnie zbadala, powiedziala ze wszytko jest dobrze i ze te bole to normalne w ciazy...mnie czesto to boli i za kazdym razem jej mowie i za kazdym razem ona mi mowi to samo...ja nie wiem, nie chce wyjsc na jakas panikare...a w czwartek zrobilam termin u innego lekarza, bo moja mi juz dobrze gra na nerwach...

reklama
ja mysle ze to ma cos wspolnego z jelitem, ze to ono mnie boli, czytalam na necie teraz o tym duzo i dokladnie tak mam jak tam pisza... bylam juz na kibelku i przeszedl mi bol, tak jeszcze lekko mi cmi...glodna jestem jak nie wiem co i boje sie cos zjesc, bo pewnie sie znowu zacznie...

Do góry