reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Ja nadal bez wiesci, dzidzia zwinela sie w klebuszek i smacznie sobie spała, dała zmierzyc sobie tylko stópke (3 cm) , którą przeciagneła po czym przewróciła sie na drugi bok. Nadal czekamy - tym razem do 17 grudnia, moze na swieta zrobi nam prezent i sie pokaze, denerwuje mnie juz to, Gracjanka bylo znac juz 16 tygodniu , wrrrr, takie wredne to dziecko, wiec jest jeszcze szansa, ze to dziewucha :-)

reklama
ella gratuluję zdrowej dziewuszki!!

coyote
Ty sie ciesz ze taka wstydliwa i miej nadzieje ze tak na kilkanascie lat zostanie:) moze babcia za szybko nie bedziesz, trzymam kciuki za grudniowe USG

Dziękuję Dziweczyny :-)

Coyot- spokojnie, mój mężuś się za to śmiał, że nasza córcia jest bezwstydna, że tak odrazu pokazała co tam ma :cool2::-D Wy macie przynajmniej skromne dzieciątko :-D A tak na poważnie to 3mam kciuki żeby pokazało czym jest next time :-)

Ja nadal bez wiesci, dzidzia zwinela sie w klebuszek i smacznie sobie spała, dała zmierzyc sobie tylko stópke (3 cm) , którą przeciagneła po czym przewróciła sie na drugi bok. Nadal czekamy - tym razem do 17 grudnia, moze na swieta zrobi nam prezent i sie pokaze, denerwuje mnie juz to, Gracjanka bylo znac juz 16 tygodniu , wrrrr, takie wredne to dziecko, wiec jest jeszcze szansa, ze to dziewucha :-)

Może bys uzupełniła na liście te laski co znaja już pleć im dopisała ?
Ja mam USG 16 go grudnia i też nie wiem bbu

GRATULACJE dla wszystkich mam które od wczoraj wiedzą kogo pod sercem noszą.
Ja się uzbrajam w cierpliwość i czekam do przyszłego piątku i zawczasu prosze niunię aby się nie wstydziła i pokazała w całej okazałości.:-D

Witajcie Kobietki!
Ja to tylko sporadycznie sie tu pojawiam,ale chcialabym sie podzielic z Wami,nasza OGROMNA radoscia...dzis zrobilismy powtorke usg i CORECZKA(dzis sie dowiedzielismy!) ma sie dobrze,rosnie i wogole jest wszystko w normie.
Byleby do przodu teraz,przed nami druga polowa ciazy-i by BÓG poblogoslawil nam to oczekiwanie,zdrowiem i radoscia...czego i Wam kobietki kochane zycze!:-D
Buziaki i powodzenia!!!:tak:

SERDECZNE GRATULACJE:laugh2:

reklama
Do góry