reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Pchełka - mi też3d nie podchodzi, nie bo te dzieciaczki takie chude, poza tym mają"artefakty" jak to nazwała moja doktor od USG, czyli różne takie różki,ogonki itp, które późnij zanikają:-D
ypra - ja sobiedietą poprawiam żelazo. Od początku ciąży spadało mi po 0,4 na każde 3tygodnie, ale ostatnio się zawzięłam i zaczęłam jeść produkty z żelazem i zaostatnie 3 tygodnie nie mam spadku, mam wzrost o 0,1;-)
madan -glukoza z cytrynką daje radę:-D

yahoosek gratuluje udanej wizyty, wypoczywaj dużo. Trzymam kciuki by się poprawiło i szlaban na jogę i inne przyjemności został zniesiony ;-)
anka4 super zdjęcia synka :-)
madan trzymam kciuki za poprawę!

Pchełka - mi też3d nie podchodzi, nie bo te dzieciaczki takie chude, poza tym mają"artefakty" jak to nazwała moja doktor od USG, czyli różne takie różki,ogonki itp, które późnij zanikają:-D

hmmm ale te tzw. artefakty to chyba tylko we wczesnej ciazy :confused:
osobiscie widzialam dziecko 22-tygodniowe w inkubatorze i wygladalo zupelnie normalnie - niemowle, tyle ze mniejsze niz takie urodzone w terminie... i troche ciensza skorka przez co bardziej czerwone. ogonka czy rozkow brak :-D

my za 2 tygodnie wybieramy sie na 4d w celach czysto filmowo-zdjeciowo-pamiatkowych. mam nadzieje, ze synek bedzie ladnie wspolpracowac, a nie schowa buzi i wypnie sie do nas tylkiem :-D

Zgadzam się z poprzedniczkami. Być może te dzieciaczki na 4D są jeszcze wychudzone itd., ale nikt mi nie odbierze tego, co poczułam kiedy zobaczyłam buźkę mojego maleństwa (tak słodko ją otwierał i zamykał). Już nie wspomnę o policzeniu wszystkich paluszków u rąk itp. No i nie zapominajmy o tym, że takie USG o wiele dokładniej pozwala lekarzowi obejrzeć dziecko pod względem zdrowotnym.

reklama
Ja po wizycie w szpitalu u mojej pani dr. Dostałam zwolnienie, tym razem do końca roku i kategorycznie mam przede wszystkim leżeć - chyba zwariuje w domu...

Do góry