reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Hej
Ja po wizycie :) wszystko ok tylko szyjka troche dluzsza moglaby byc i mam nic nie nosic ;p
usg zrobil szybko i u dzidzi ok, drugi raz mowi ze dziewczynka :d
za tydziem mam isc na genetyczne to zapytam trgo lekarza ale pewnie nic sie nie zmieni :d
to jeszcze musze meza uswiadomic ze bedzie Lenka :dd

reklama
gratuluję gratuluję :-)
Jak fajnie, że tyle z Was poznało juz płeć- ja nie mogę się już doczekać;-)

Gratuluje poznania płci. dodam tylko, że większe prawdopodobieństwo jest w nietrafieniu w przypadku chłopca. Często dzieje sie tak, że dziewczynkom puchną wargi, co wygląda jak moszna i lekarze błędnie oceniają, iż to chłopczyk. Chociaż myślę, że w dzisiejszych czasach, gdzie większość ginekologów ma usg i potrafi odczytać zapis, takie pomyłki są jedna na milion.
Ja idę w poniedziałek i mam nadzieję, że mój chłopczyk :-)pokaże, że jest chłopczykiem.:-D

reklama
no no :) ja też co miesiąc i nie mogę sie doczekać bo to dla mnie troche za długo :D do 2 tyg po wizycie jestem jeszcze spokojna a pozniej zaczynam sie martwic :dry: no ale musze wytrzymać do 15.11 :)) może sie dowiem wkońcu płeć :tak::tak: mam nadzieje ! :rolleyes:

Do góry