reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
dziękuję dziewczyny, maż stwierdził "o matko zagadacie mnie" bo ja i maja to straszne gaduły jak będzie 3 taka rozgadana to mu współczuję, później powiedział ech damski krawiec ze mnie! Za to córcia jak usłyszała, że będzie siostrzyczka to powiedziała, wiedziałam że będzie Amelka :rofl2:

dZa to córcia jak usłyszała, że będzie siostrzyczka to powiedziała, wiedziałam że będzie Amelka :rofl2:
i super, bo Amelki to fajowe dziewczynki :-) , a jeśli chodzi o "krawca" mojej koleżanki ojciec zawsze mówił, że każdy facet może zrobić chłopca, ale tylko naprawdę wprawiony w bojach zrobi dziurę w dziurze :-D

Czytam że wizyta za wizytą. Na szczęście wszystkie udane i owocne- gratuluję dziewczyny :-) Oby tak dalej! Wspaniałe wieści!:tak::tak::tak:

Dorotka- widzę, że z usg idzimey niemal łeb w łeb- ostatnio miałaś dzień po mnie a ja poza wizytą u ginki to porządne usg połówkowe mam 21.11 czyli znów dzień przed Tobą:-D

ja mam wizytę z USG 7 listopada, właśnie rozpocznie się 17 tydzień, więc mam nadzieję, że się dowiem czegoś na temat płci :) tyle z was już wie, że mam wielką nadzieję :D

ja wizytę miałam wczoraj ale dzidzia skrzyżowała nogi i nie chciała pokazać czy coś tam ma czy nie no cóż pozostało czekać do następnej wizyty 21.11;-).

ja też już po wizycie, wszystko w najlepszym porządku, oprócz tego, że mam podwyższone białe krwinki ze względu na to że choruję, ale póki co mam się tym nie przejmować, gin mówi, że to nie wpływa na dzidziusia. z szyjką wszystko oki, no i dała mi dodatkowo żelazo na wzmocnienie i żebym sobie magnez dodatkowo łykała na te skurcze różne.
a usg genetyczne mam 16 listopada i wtedy się okaże czy chłopak czy dziewczynka ;-) bo dziś nie prosiłam w końcu o usg, bo było już i tak opóźnienie ;-)

Karenka - ale pociesz się że już będziesz wiedziała na 100%, a my tak de facto do końca nie:-D

Dziewczyny, super wieści - gratulacje. Ja przełożyłam połowkowe o tydzień wcześniej (na 4 grudnia) bo w pierwotnym terminie mój M w ostatniej w tym roku delegacji, a co jak co ale połówkowego przegapić nie może;-)

reklama
Do góry