reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Hej mamusie :) również mam termin na Kwiecień :)) dokladniej 24.04.2013 .
Obecnie jestem w 15tc.. :) wklejam zdj z usg (13tydz)

dzidzi.jpg

Ostatnia edycja:
Ja dziś byłam na wizycie, bez USG. Skończył mi się wczoraj duphaston, no ale muszę brać dalej, tylko poprsiłam już o luteinę dopochwowo bo po tym dupku miałam mdłości.

Powiem Wam, że po zmianie lekarza jest o niebo lepiej. Czuję, że mogę na nim polegać, że mnie nie olewa i byle szybciej i więcej pacjentek przyjąć. U niego pacjentki są zapisane co 10 min, standardowo w przychodniach, a ja dziś siedziałam 25 min. Odpowiedział na wszystkie pytania uspokoił. leki muszę dalej brać bo on się boi, że przed 20 tygodniem mogłyby mi wrócić skurcze które miałam, więc lepiej chuchać na zimne.

Wcześniejsza pani doktor nawet nie zainteresowała się grupą krwi P. No a ten lekarz od razu dał mi skierowanie na przeciwciała.
Powiem Wam że jestem bardzo zadowolona, a najważniejsze że wszystko w porządku.
Biegnę do apteki a później do domu :)

Paulina gratuluję udanej wizyty i cieszę się że jesteś zadowolona ze zmiany lekarza. Dobry lekarz to podstawa!!!

Kasiiia witaj! Zachęcam do pisania z nami w głównym wątku:)
Ja z okolic Krakowa i mam termin na 22.04, coś czuję że będzie tłoczno na porodówkach ;-)

reklama
Do góry