reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

moja Babcia
[*] zawsze powtarzała, że jak tak się mówi, on- ona ale tak bez zastanowienia to zapewne płeć taka będzie :tak: u mnie i u siostry się sprawdziło, ba nawet u mojej Mamy i Babci :-)

Dotkass to wierzyc temu ja bede miala dziewczynke:) Ciagle mowie ona:) mOja przyjaciolka tez:)
Niestety ja dowiem sie dopiero w grudniu w 23tc:(

Dziewczyny przepiekne zdjecia!!!!!

reklama
ja ja już po wizycie.
Wyniki wszystkie prawidłowe. Przezierność 1,3 . Bąbelek ma już 65mm

w ogóle to p. doktor włączyła mi 3d czy 4d w miedzy czasie badania. i Maleństwo trzymało się za główkę i przytulało do pępowiny. Ehhh cudowny widok.
Jestem mega naładowana pozytywna energią po tej wizycie :-):-D

Tasia, a ja mówię nasza Mała Kropeczka :tak::-) u gina na ostatnim USG też powiedziałam, bo Ona taki mały śpioch jest :-D zobaczymy, w pierwszej ciąży się sprawdziło

Pchła, ja też pewnie pod koniec listopada, może w połowie będę miała kolejne USG ale czy się Mała pokaże? nie wiem

klaudia, super, że wizyta udana :-)

myslicie ze to sie sprawdza ?? :p dla mnie dzidzia z brzucha zawsze była ona i przy małej i teraz, bo skoro jest 'fasolka' to jest ona :p

A propos zabierania męża na badanie genetyczne jestem jak najbardziej za!
Mojemu strasznie się podobało a lekarz mu wszystko pokazywał.
Dopiero jak wyszliśmy powiedział mi, że on nie zdawał sobie sprawy, ile chorób może mieć to nasze maleństwo.
Dodam, że wszytko było ok!

moj mąż chodził ze mną na każde usg w pierwszej ciaży ;p od samego poczatku i bardzo miło to wspominamy :D
teraz niestety ktoś musi zostać z dzieckiem hehe :D ale moze na następne mała pojdzie z nami :D

reklama
Do góry