reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Daruma- ona główką do góry bo chce tłuszczyku nabrać, gapa moment obrotu z tego przegapiła:-) będzie dobrze;-)
zoyya- a gdzie on się będzie wybierał jak mu tam dobrze:-)

reklama
xmenka to gratuluje synka:-D ale zrobił mamie niespodziankę:-D Dobrze, że rana po cc się ładnie goi - wracaj do sil:-D

hello
ja po KTG, synek kilka razy fiknął a potem pogodził się z losem, ze mama lezy i odpoczywa haha. i chyba spał...jakaś tam bardzo drobna czynność macicy, ale powinnam spokojnie doczekać terminu :-) super gdyby coś zaczęło się dziać we wtorek 2 kwietnia bo moja gin ma wtedy dyżur...
GBs ujemny. tym razem nie zgubili :-)
mam zrobic enzymy wątrobowe tak na wszelki wypadek bo wysypki żadnej nie ma ( wiec wykluczyłyśmy nie daj boże ospę) i krew ma wykluczyć cholestaze ( choć to wyklucza ograniczony obszar swędzenia)

xmenka, ale wieści, wielkie gratulacje!!!
Ja też po wizycie :-) mała donoszona!! ma ok. 3 kg, łożysko, wody ok. Rozwarcie 2 cm, dziś odkładam wszystkie leki i w każdej chwili może się zacząć. Mojego gina nie ma za 2 tygodnie, więc się niby umówiłam na za 3, ale z myślą, że nie mam zamiaru tam wracać z brzuchem :rofl2: ale jestem szczęśliwa - tyle tygodni leżenia i wreszcie można odetchnąć!!
Felidae, szybko masz to pierwsze KTG. To na wizycie czy w szpitalu?

reklama
Jestem po wizycie, wszystko ok. Dzidziuś duży na 38 tyg. Nie ma oznak zbliżającego się porodu. Na ktg mam przyjść 5-go. XMENKA - serdecznie gratuluję :-)

Do góry