reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Daruma- ona główką do góry bo chce tłuszczyku nabrać, gapa moment obrotu z tego przegapiła:-) będzie dobrze;-)
zoyya- a gdzie on się będzie wybierał jak mu tam dobrze:-)

reklama
xmenka to gratuluje synka:-D ale zrobił mamie niespodziankę:-D Dobrze, że rana po cc się ładnie goi - wracaj do sil:-D

hello
ja po KTG, synek kilka razy fiknął a potem pogodził się z losem, ze mama lezy i odpoczywa haha. i chyba spał...jakaś tam bardzo drobna czynność macicy, ale powinnam spokojnie doczekać terminu :-) super gdyby coś zaczęło się dziać we wtorek 2 kwietnia bo moja gin ma wtedy dyżur...
GBs ujemny. tym razem nie zgubili :-)
mam zrobic enzymy wątrobowe tak na wszelki wypadek bo wysypki żadnej nie ma ( wiec wykluczyłyśmy nie daj boże ospę) i krew ma wykluczyć cholestaze ( choć to wyklucza ograniczony obszar swędzenia)

xmenka, ale wieści, wielkie gratulacje!!!
Ja też po wizycie :-) mała donoszona!! ma ok. 3 kg, łożysko, wody ok. Rozwarcie 2 cm, dziś odkładam wszystkie leki i w każdej chwili może się zacząć. Mojego gina nie ma za 2 tygodnie, więc się niby umówiłam na za 3, ale z myślą, że nie mam zamiaru tam wracać z brzuchem :rofl2: ale jestem szczęśliwa - tyle tygodni leżenia i wreszcie można odetchnąć!!
Felidae, szybko masz to pierwsze KTG. To na wizycie czy w szpitalu?

reklama
Jestem po wizycie, wszystko ok. Dzidziuś duży na 38 tyg. Nie ma oznak zbliżającego się porodu. Na ktg mam przyjść 5-go. XMENKA - serdecznie gratuluję :-)

Do góry