reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
BishopkAfajna fotka i tak bużke widac mi ostatnio nie robią zdięc dzidziolka same tylko zdięcia przepływów obwód głowki brzuszek a dzibalka nie mam nawt zdięcie kości udowej hehe dobrze ze wszystko ok a ty bedziesz rodzic sn? czy cc?

Zozolko, nie mam wskazań do cc, ale wybrałam opcję sn ze znieczuleniem, chyba, że po wizycie u anestezjologa coś się temu przeciwstawi.

Phelaniu, masz moc :-D Trzymaj ją na potem, bo bedzie mi potrzebna, o ile nie zabiorą mnie wcześniej do wariatkowa :-D

Bishopka gratuluję udanej wizyty:tak: malutka śliczna i jaka wstydliwa:-D tylko zasłania się na odwrót niż my - dorośli:-D
No nie tak do końca :zawstydzona/y: bo jak weszłam do gabinetu usg, to od razu zaczęłam zdejmować spodnie do usg dowcipnego :-D a lekarz mówi.... niech się jeszcze pani nie rozbiera, bo zmarznie.. :-D:-D:-D Ta moja Pyza, to jakby cała mama :confused::-D

reklama
Do góry