reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

krolewnazmarcepana gratuluje udanej wizyty:)))) U mnie tez do konca nie wiadomo jelsi chodzi o wiek malenstwa, bo mialam b.nieregularne cykle..Gdzies ciagle uciekaja nam 4 dni...hm...mam nadieje, ze z czasem sie wyjasni:)

reklama
Gratuluję udanych wizyt :)
A kwas foliowy zapobiega uszkodzeniom cewy nerwowej u rozwijającego się płodu :-)
Więc to czy jego nie branie miało jakiś wpływ można będzie określić dopiero po porodzie:-)
Ale nie martw się krolewnozmarcepana, wiele kobiet nie bierze go i nic dzidziusiom nie jest, poza tym, my pozachodziłyśmy w ciążę w czasie kiedy jest dużo warzyw i owoców, a te zawierają rzeczony, więc małe jest prawdopodobieństwo abyś miała jego niedobór. Dużego dzidziola masz :-) mój ma tylko 4 cm :-(

Dzis mialam miec USG genetyczne,ale Pani ginekolog zle obliczyla i dopiero ma mi dac skierowanie,i mam zrobic za 2 tyg.Ale poprosilam o USg bo bardzo mnie bolało i nadal boli podbrzusze,oczywiscie Pani dr zrobila piekne zdjecia jak maluszek macha mamusi:)

usg1.jpgusg2.jpgusg3.jpg

reklama
Do góry