reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
asiunia, nie, nie bede juz kupowac kolejnego pietrusa. bedzie spal w swoim lozeczku, do dwoch lat, dwoch i pol spokojnie. a potem, mam nadzieje, sie stad wyniesiemy i kazdy bedzie mial swoj pokoj :-D

nati, lozko lozkiem, ja nie mam miejsca na inne, ale chlopcy spali spokojnie w tych turystycznych do 3l (Filip). ale odn twojego lozka dla malej to przemysl.. moi rodzice mieli taka ikeoska i teraz na wakacjach tez mielismy i wg mnie to nic fajnego.. miekkie takie, dziecko prawie na podlodze spi, poza tym ta twarda w miare czesc sie konczy w polowie plecow i potem miekka pianka- niewygodnie i wg mnie niezdrowe dla kregoslupa. ja bym wziela jej normalne lozko z materacem.. przemysl jeszcze :-)

reklama
mamy za mały pokoj na łózko i fotel żeby usiąść. starsza też śpi na podobnym ( jeszcze moje) tylko że gorszym bo twarde a to włąśnie miękkie dla dziecka które jest lekkie to chyba ok, ale jeszcze przed kupnem się położę na nim

Do góry