reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
swietne, spokojnie cos znajdziesz na allegro jak przyjdzie czas:-D co do szafy to moglabym sie spierac, ale odpuszcze ;-) moj ma taka waska i komode na 6szuflad i ledwo sie miesci - chlopak! a co bedzie jak bedzie nastolatkiem?
juz kupujesz biurko?
Ja wlasnie sie zastanawiam kiedy kupic, bo starszy za1,5 roku szkole zaczyna i juz powoli sie rozgladam... i nie wiem czy juz kupic:-D haha swiruje

na razie te niskie stoliki ale za te 4-5 lat to biurko już ale teraz juz zupełnie "normalne" łóżko
Ja starszaka przezucilam na normalne lozko jak chyba ok roczku mial, bo glowa o szczebelki uderzal. Madiego tez chce przeniesc do niego na wiosne :-) myslalam ze moze szybciej bo mamy taki ochraniacz zeby nie spadl w sumie jest tak wtedy zabudowany ze chocby stanol na glowie to nie wypadnie :-D ale czekam chociaz jak juz zupelnie przestanie sie budzic w nocy. Narzie jest to tylko o 6, ale sa noce (chory) gdzie i nawet 2 razy sie budzi, a nie chce narazac Josha na nieprzespane noce przez brata :-)

ooooo ekstra! Podrzucaj podrzucaj! Niech Ci kupi :-)

dziewczeta ;-) dzieki za te pomysly z zabawkami... Fajne sa te kule. Rozejrze sie za taka na necie, a jak nie znajde to mam argos niedaleko... :-)

asiunia.. wez mnie nie wk... ;-) 'jak chory to sie nawet 2 razy budzi' - w dziob chcesz??? jak sie Fele 2 razy obudzi w nocy to ja nastepnego dnia calego szampana opitole.. hehe

reklama
wcisne do ich pokoju, ale nie beda mieli tam wtedy miejsca na nic.. nie mowiac juz o tym, ze nie bedzie tam miejsca na ciuchy mlodego :-( MASAKRA. ale z nami zostanie moze jeszcze ze 3 miesiace, potem na pewno do chlopcow pojdzie. jakos musimy dac rade, no.

Do góry