reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

te sa dość grube więc spoko daje radę, zresztą nawet grube papierowe ksiązeczki udaje mu sie "przeglądać" ;-)

ten stoliczek jest świetny ja sie zastanawiam nad którymś z tych

Buy VTech Winnie the Pooh Activity Table. at Argos.ie- Your Online Shop for .
Buy Fisher-Price Laugh & Learn Electronic Activity Table. at Argos.ie- Your Online Shop for .
Buy LeapFrog Learn & Groove Musical Table. at Argos.ie- Your Online Shop for .

ale chyba ten z kubusiem najbardziej mi sie podoba i ma najwięcej opcji

reklama
baby super zakupy :-) tez mysle o takim stoliku i stawiam na kubusia...a ta ksiazeczka z kubusiem jest rewelacyjna starszak ja uwielbial i teraz czeka na mlodego :-)

nati a ja mialam takie lozko:twarde miekkie twarde:) ale nie z ikei, tylko takie ze tak powiem na normalnej wysokosci, nie na ziemi. i dopoki spalam sama bylo ok, ale z M to juz kregoslupy bolały bo zbyt duzy ciezar chyba"=D

nie no myślałam że na tym wątku będzie kopalnia pomysłów na prezenty na święta a tu nic!!
:szok:
co Wy wszystkie na fb? :(

co kupujecie maluchom?

moja ma wszystko :-( albo może :-)
puki nie rozumie to chyba nic. od mojej mamy chce kosz na zabawki a z teściową się pozarłam więc nie chce nic. ale jak sie bym pogodziła to chce żeby u niej w domu był nocnik, kubek nie kapek, sztućce , talerzyk i miseczka

reklama
Do góry