reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
asiunia, nie, nie bede juz kupowac kolejnego pietrusa. bedzie spal w swoim lozeczku, do dwoch lat, dwoch i pol spokojnie. a potem, mam nadzieje, sie stad wyniesiemy i kazdy bedzie mial swoj pokoj :-D

nati, lozko lozkiem, ja nie mam miejsca na inne, ale chlopcy spali spokojnie w tych turystycznych do 3l (Filip). ale odn twojego lozka dla malej to przemysl.. moi rodzice mieli taka ikeoska i teraz na wakacjach tez mielismy i wg mnie to nic fajnego.. miekkie takie, dziecko prawie na podlodze spi, poza tym ta twarda w miare czesc sie konczy w polowie plecow i potem miekka pianka- niewygodnie i wg mnie niezdrowe dla kregoslupa. ja bym wziela jej normalne lozko z materacem.. przemysl jeszcze :-)

reklama
mamy za mały pokoj na łózko i fotel żeby usiąść. starsza też śpi na podobnym ( jeszcze moje) tylko że gorszym bo twarde a to włąśnie miękkie dla dziecka które jest lekkie to chyba ok, ale jeszcze przed kupnem się położę na nim

Do góry