reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

fotel do wspinania? yy pierwsze slysze :-D moze to nie ja :-) haha
moj ma hustawke, kojec z zabawkami, baby gym, skoczek i to kolo i to na nie sie wspina, wiec moze o to ci chodzilo?
BEZPIECZNA MATA GALT - DMUCHANE KOŁO - OKAZJA !!! (1882190688) - Aukcje internetowe Allegro

patrzcie jakie fajne poncha znalazlam dla dziewuszek:
Reversible Unisex Baby Todler poncho very warm Fluffy Top Jacket All Sizes | eBay

GIRLS REVERSIBLE COAT JACKET CAPE CARDIGAN PONCHO | eBay

jezu jak dobrze ze nie mam corki bo chyba bym zbankrutowala - serio!!!

reklama
fakt....koło a nie fotel......nie moglam dokopać się gdzie to pisałaś :) dzięki

to koło rzeczywiście tak pobudza do "wspinaczki" i do siadania itd...... ?? kurcze chce coś takiego wlasnie...ma zwykła mate ale na niej tylko lezy czasem sie obroci itp wyciaga rece d zabawek...a chce cos zeby wlasnie mogl sie jakos wspinac cwiczyc itd,,,

Ostatnia edycja:
klaudencja zacheca do wspinaczki bo tam sa te kolorowe elementy :-) Madi jeszcze nie on tylko siedzi narazie, ale starszak to najpierw siedzial, potem krecil sie w kolko oblizujac dookola potem sie wspinal na to i kombinowal :-D

mozesz kupic uzywane bo ta powloke spokojnie w pralce mozna wyprac :-)

wilmek wiesz ze ja ta kulke kupilam kiedys do chrzesniaczki i teraz szukalam i jej nigdzie dostac nie moge. Bo pamietam ze fajowa byla :-D

fotel do wspinania? yy pierwsze slysze :-D moze to nie ja :-) haha
moj ma hustawke, kojec z zabawkami, baby gym, skoczek i to kolo i to na nie sie wspina, wiec moze o to ci chodzilo?
BEZPIECZNA MATA GALT - DMUCHANE KOŁO - OKAZJA !!! (1882190688) - Aukcje internetowe Allegro

patrzcie jakie fajne poncha znalazlam dla dziewuszek:
Reversible Unisex Baby Todler poncho very warm Fluffy Top Jacket All Sizes | eBay

GIRLS REVERSIBLE COAT JACKET CAPE CARDIGAN PONCHO | eBay

jezu jak dobrze ze nie mam corki bo chyba bym zbankrutowala - serio!!!

nie szukaj tak dla tych dziewczynek bo ja zbankrutuje!!!! ale chyba chcesz jeszcze 3-cią dziewuszkę co?? bo tak na te ciuszki dziewczęce patrzysz

wilmek przegladalam katalog i nie moglam znalesc :-D widocznie mi umknelo ;-) dzieki

nati bo ja jak przegladam ciuchy na ebay'u to zaznaczam 'boy' i 'unisex' i czasami w tych unisex jakies gwiazki dziewczece sie znajda, potem wchodze na wszystkie przedmioty sprzedajacego a tam wiecej cudeniek... ale to poncho boskie co? :-DNa wiosne...:tak:

reklama
Do góry