reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

fotel do wspinania? yy pierwsze slysze :-D moze to nie ja :-) haha
moj ma hustawke, kojec z zabawkami, baby gym, skoczek i to kolo i to na nie sie wspina, wiec moze o to ci chodzilo?
BEZPIECZNA MATA GALT - DMUCHANE KOŁO - OKAZJA !!! (1882190688) - Aukcje internetowe Allegro

patrzcie jakie fajne poncha znalazlam dla dziewuszek:
Reversible Unisex Baby Todler poncho very warm Fluffy Top Jacket All Sizes | eBay

GIRLS REVERSIBLE COAT JACKET CAPE CARDIGAN PONCHO | eBay

jezu jak dobrze ze nie mam corki bo chyba bym zbankrutowala - serio!!!

reklama
fakt....koło a nie fotel......nie moglam dokopać się gdzie to pisałaś :) dzięki

to koło rzeczywiście tak pobudza do "wspinaczki" i do siadania itd...... ?? kurcze chce coś takiego wlasnie...ma zwykła mate ale na niej tylko lezy czasem sie obroci itp wyciaga rece d zabawek...a chce cos zeby wlasnie mogl sie jakos wspinac cwiczyc itd,,,

Ostatnia edycja:
klaudencja zacheca do wspinaczki bo tam sa te kolorowe elementy :-) Madi jeszcze nie on tylko siedzi narazie, ale starszak to najpierw siedzial, potem krecil sie w kolko oblizujac dookola potem sie wspinal na to i kombinowal :-D

mozesz kupic uzywane bo ta powloke spokojnie w pralce mozna wyprac :-)

wilmek wiesz ze ja ta kulke kupilam kiedys do chrzesniaczki i teraz szukalam i jej nigdzie dostac nie moge. Bo pamietam ze fajowa byla :-D

fotel do wspinania? yy pierwsze slysze :-D moze to nie ja :-) haha
moj ma hustawke, kojec z zabawkami, baby gym, skoczek i to kolo i to na nie sie wspina, wiec moze o to ci chodzilo?
BEZPIECZNA MATA GALT - DMUCHANE KOŁO - OKAZJA !!! (1882190688) - Aukcje internetowe Allegro

patrzcie jakie fajne poncha znalazlam dla dziewuszek:
Reversible Unisex Baby Todler poncho very warm Fluffy Top Jacket All Sizes | eBay

GIRLS REVERSIBLE COAT JACKET CAPE CARDIGAN PONCHO | eBay

jezu jak dobrze ze nie mam corki bo chyba bym zbankrutowala - serio!!!

nie szukaj tak dla tych dziewczynek bo ja zbankrutuje!!!! ale chyba chcesz jeszcze 3-cią dziewuszkę co?? bo tak na te ciuszki dziewczęce patrzysz

wilmek przegladalam katalog i nie moglam znalesc :-D widocznie mi umknelo ;-) dzieki

nati bo ja jak przegladam ciuchy na ebay'u to zaznaczam 'boy' i 'unisex' i czasami w tych unisex jakies gwiazki dziewczece sie znajda, potem wchodze na wszystkie przedmioty sprzedajacego a tam wiecej cudeniek... ale to poncho boskie co? :-DNa wiosne...:tak:

reklama
Do góry