reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
antonina, sliczny!!!
spoko, ja dotad tez bez kombinezonu :-) tzn teraz zakladam tak: body z krotkim, dlugi rekawek (bluzka), rajty i taki zwykly polarowy rampers, bez podszewki, z kapturkiem - czyli robi za zwykla polarowa bluze i spodnie ;-) i do tego kapciuchy.
ale mam juz ten z gapa w paski przejsciowy i jako ze jest boski i idealnie pasuje (rozmiar 6-12mies - na styk!!! a moj Felek drobny! nie wiem, o co cho z tymi rozmiarami!) - pewnie bede mu zakladac
spoko, ja dotad tez bez kombinezonu :-) tzn teraz zakladam tak: body z krotkim, dlugi rekawek (bluzka), rajty i taki zwykly polarowy rampers, bez podszewki, z kapturkiem - czyli robi za zwykla polarowa bluze i spodnie ;-) i do tego kapciuchy.
ale mam juz ten z gapa w paski przejsciowy i jako ze jest boski i idealnie pasuje (rozmiar 6-12mies - na styk!!! a moj Felek drobny! nie wiem, o co cho z tymi rozmiarami!) - pewnie bede mu zakladac
tylko ja raczej nie zdążę już dostać tych papuciów przed środą a potem to za późno będzie, więc popatrzę tam za nimi
a co do ubierania to ja zakładam młodemu body z długim rękawkiem, bluzę albo bluzkę z długim i kurteczkę plus skarpetki, kalesonki i spodnie a do tego buciki no i czapeczka na głowę
a co do ubierania to ja zakładam młodemu body z długim rękawkiem, bluzę albo bluzkę z długim i kurteczkę plus skarpetki, kalesonki i spodnie a do tego buciki no i czapeczka na głowę
Ostatnia edycja:
antonina01
Fanka BB :)
ja mam kurteczki ale to wszystko sie jakos sciąga w wózku i stw ze taki cienki kombinezonik będzie praktyczniejszy...a mam taki sliczny płaszczyk czerony z nexta....na 2 guziczki na górze taki grzybek...no ale co z tego jak to sie wszystko rozłazi
ja na body dł. rekazw jakąś cienką bluzeczke (nie bluzę) i do niedawna bluze z kapturem polarową, teraz kurtkę, jeszcze mam taką z early days śliską..a na rajty jakies getry albo cinkie spodenki
kurcze mam 2 pary slicznych botków/kozaczków, no boskie są a Nadia wszystko ze stóp zrzuca, juz ich o mały włos nie zgubiłam na dworze........
ja na body dł. rekazw jakąś cienką bluzeczke (nie bluzę) i do niedawna bluze z kapturem polarową, teraz kurtkę, jeszcze mam taką z early days śliską..a na rajty jakies getry albo cinkie spodenki
kurcze mam 2 pary slicznych botków/kozaczków, no boskie są a Nadia wszystko ze stóp zrzuca, juz ich o mały włos nie zgubiłam na dworze........
u nas kombinezon bo maly sie kreci i zas pas od bluzy ma pod szyja....
patrzcie co znalazlam
BUCIKI pantofle ABS r 24m kapcie SKARPETKI nowość! (1875128473) - Aukcje internetowe Allegro
fajowe co ?? do domu super..
~SUPER KAPCIUSZKI DLA MALUSZKA ~7 (1866796024) - Aukcje internetowe Allegro
patrzcie co znalazlam
BUCIKI pantofle ABS r 24m kapcie SKARPETKI nowość! (1875128473) - Aukcje internetowe Allegro
fajowe co ?? do domu super..
~SUPER KAPCIUSZKI DLA MALUSZKA ~7 (1866796024) - Aukcje internetowe Allegro
baby jak cos to sa te kapciuszki na ebayu zawsze mozesz tak kupic :-)
antonina sliczny kombinezon i plaszczyk tez ( a najsliczniejsza modelka) ;-)
jankesowa takie skarpetki z absem potzrebuje dla starszaka bo nie cierpki kapci a potem sie zabija na plytkach w kuchni ;-)
ja sobie upatrzylam butki na ebayu 6-9mies ale na wszelki wypadek poprosilam zeby babeczka zmierzyla i beda male :-( wiec szukam dalej
antonina sliczny kombinezon i plaszczyk tez ( a najsliczniejsza modelka) ;-)
jankesowa takie skarpetki z absem potzrebuje dla starszaka bo nie cierpki kapci a potem sie zabija na plytkach w kuchni ;-)
ja sobie upatrzylam butki na ebayu 6-9mies ale na wszelki wypadek poprosilam zeby babeczka zmierzyla i beda male :-( wiec szukam dalej
aenye Gap ma zanizona rozmiarowke,trafia mnie cos bo malz nakupil Nusi duzo rzeczy z gapa ale one w nie nie wejdzie...nie wiem czy sprzedawac ,czy liczyc ze nam sie uda z 2gim bobasem.Uwierzysz ze te rajtuzki czerwone ( dodalam wczoraj zdjecia na fb) sa gapa a wiek od 18-24.oni maja popieprzone ( przepraszam te rozmiary).ciotki wysylaja pozniej jakis prezent fajny i ciul i tak jej tego nie ubiore.Troche juz sprzedalam ,troche dalam ale generalnie nie ma kolo mnie malych dziewczynek wiec niech ktoras sobie kolejna strzeli z forum to dostanie od ciotki fajny prezent,bo tez rzeczy sliczne ,a przede wszystkim wygodne.
reklama
moja Miska tez wszystko skopuje ,kazde doslownie kazde skarpetki zaraz jej spadaja( znaczy sama sobie sciaga) jedyne ktore spasily to dostalam tez z gapa rozowe i ciemnorozowe w paski po 3 pary i caly czas w nich smiga ( maja takie gumeczki male na stopkach i chyba one sparwaiaja ze moja Nuska z tymi przegrywa batalie o ich zdjecie ).Smieje sie ze ktos pomysli ze dziecko ma jedna pare skarpet,bo ona jest ciagle w tych samych.Juz sa niezle styrane.teraz trzeba nastepne takie kupic ,ale juz z tymi gumeczkami na stopkach narazie nie znalazlam.A twoja kurteczka Antonina sliczna,jak jest z rozmiarowka nexta? ,early days ma znow chyba troszke zawyzona...
Podziel się: