reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

nienawidze rzeczy ktore pasuja do wszystkiego...wrrr
no chyba ze za 29 zl;-)

oj zabciu nie przesadzaj :-) ja ez teraz musialam sobie kupic jakies balerinki co by mi do wszystkiego pasowaly bo na zakupy porzadne pojade dopiero jak sie rozpakuje, a buty jakies musze miec...

Co do leginsow to musisz dotknac i zobaczyc material. Ja mam wiekszosc bawelnianych ale mam tez kilka takich sliskich sztucznych. Co kto lubi :D

reklama
ja wlasnie nosze tylko bawelniane getry ;-) bo niestety, sztuczne i rajstopy doprowadzaja mnie do szalu, po prostu swedzi mnie wszystko, mam wrazenie, jakbym czula kazde najmniejsze oczko oddzielnie ;-) okropne, szczegolnie, ze rajstopy to nieraz mus i nie przeskoczysz.
ale getry kocham bawelniane, asia, te od ciebie sa fajne :-) kupilabym sobie wiecej. ech.

a w ogole jak zaje_biscie moje dzieci wygladaja w tych kurtkach od cie!!!!!!!!! po prostu dumna jestem, jak na nich patrze, tacy stilo :-D i rozmiar idealnie pasuje, po prostu ciotka - spisalas sie na medal :-) wszystkim sie nimi chwale normalnie ;-)

dobra, to teraz doradzcie fryz. chcialam wkleic swoje zdjecie z teraz, ale zrobilam dziesiec i na kazdym wygladam jak koszmar chodzacy, wiec sie nie wklejam. musicie sobie wyobrazic :-D grzywka na skos, dlugos 2-3cm za ramiona, mocno pocieniowane.
prosze doradzic, znajac mnie ;-) jaka fryzura lepsza:

nie chce zadnej grzecznej fryzurki, ale musze prostowac, by nie byly sianem totalnym, wiec sama nie wiem...

zapomnialam dodac. pierwsza fryzura spoko, ale troche dluzsze musialabym miec, zeby moc kitajca zrobic w razie potrzeby:

Załączniki

• toni_med3.jpg
    toni_med3.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 22
  • images.jpg
    images.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 17
wątpię, że będziesz miała czas i cierpliwość do tego, żeby układać codziennie tą pierwszą, co chwilę poprawiać, żeby sterczała jak na zdjęciu itd. Fryzura fajna, ale do zdjęcia- jak jest wystylizowana...jak sobie nie ulożysz włosów, to będą bez wyrazu. Druga fryzura mniej wymagająca i zawsze zwiążesz jak coś

aenye kiepski ten opis....foto byłoby lepsze...

ja generalnie mogę polecić pójście do dobrego fryzjera, ja zwykle siadam, mówię co chcę - tzn.teraz juz nie musze mowic, ale zawsze to samo: niegrzecznie, same się mają układać i ładnie mam wyglądać:-D no i Piotruś spełnia zawsze moje życzenia...

generalnie ja mam inne włosy więc lubie mieć kark odsłonięty. nie lubię mieć długości do spięcia, bo ciągle spinam, a to nudne...
kurde ja to bym coś pokombinowała typu krem do loków żeby się siano nie robiło, ew. jakaś lokówka, długość do ramion i dawaj z lokami....
ale nie weim jak to z układaniem bo mam INNE WŁOSY!!
generalnie kark odsłonięty jest sexy i b.kobiecy;-)

reklama
Aenye, ta druga fotka czarno biała , zdecydowanie. Włosy fajnie wycieniowane i w sumie łatwe do ułożenia z prostownicą i odrobiną lakieru i pianki. Ja bym zrobiła drugą.

Do góry