reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

kurde, no wlasnie bylam u superfryca, zabulilam 150zl za samo strzyzenie! jak wychodze od niego, zawsze wygladam jak gwiazda, a obzdryngolil mnie okropnie!!! jestem wsciekla i wlosy mi sie nie ukladaja!!!

musze skrocic, bo sa za dlugie i dlatego nie chca sie normalnie ulozyc, tylko pytanie, jak bardzo... ech
nie, no ide do takiej sprytnej babeczki, mam nadzieje, ze mi pomoze.

mitaginko,
ide kupic sobie nowy look :cool2: pasuje? :-D

reklama
aenye wg mnie druga fryzurka. Tymbardziej że jak piszesz że obi Ci się siano. Jak będziesz miała mocno pocieniowane to może to z potęgować efekt :/
Czekamy na zdjęcia już po :-)

A ja byłam wczoraj w kinie na obcasach i czesały mnie babeczki :-)taką fajną fryzurkę mi zrobiły:happy:szkoda że nocy nie wytrzymała:/ I dostałam 50% zniżki na ich usługi, więc skorzystam na pewno :-)planuję piątek :-)

aenye - a moze coś fajnie wycieniowanego wokół buzi i dłuższe z tyłu, ale tylko na tyle na ile ci potrzeba do kitki

tak dla przykładu dałam....

Ostatnia edycja:
a w ogole jak zaje_biscie moje dzieci wygladaja w tych kurtkach od cie!!!!!!!!! po prostu dumna jestem, jak na nich patrze, tacy stilo :-D i rozmiar idealnie pasuje, po prostu ciotka - spisalas sie na medal :-) wszystkim sie nimi chwale normalnie ;-)
ahhh ale jestes niemozliwa :-) moj synio tez ma ta kurtke wiec sie laczymy :-D hihi
wiesz ze to dla mnie przyjemnosc i jak chcesz jakies getry czy cos to wal bo ja jutro na miasto ide to pojde kupie zapakuje i wyśle :-)
takze wal. i morgaine Ty tez jak cos chcesz z primarku czy skas to mow bo jutro ide ostatni raz przed porodem na miasto :-)

aenye moim zdaniem fryzura nr 2. bo w nr jeden jak sie rano obudzisz to Cie dzieci nie poznaja :-D
a moze np z tylu krotsza z przodu dluzsze i grzywka?

a ja mialam w zeszylm tyg pochwalic sie zakupami i zapomnialam. Teraz to juz nie mam weny wszystkiego dodawac wiec pokaze wam moje najlepsze kąski ostatniego wypadu :-D bo chyba 2pakow t-shirtow czy rozchodzonych juz balerinek nie chcecie ogladac :-D

moja torebka.

branzoletka! Najlepiej wydane 2funty :-D

i lancuszek bo ostatnio cos mnie naszlo ze bede fajnie wygladac w jakis dzinsach, czy leginsach, bialy t-shirt na ramiaczkach i jakis lancuszek :-) tak niby zwyklo, ale podoba mi sie taki styl na spacerki :-D

dzieki, dziewczyny.. sama nie wiem. poki co wygladam jak wyplosz i wszystko (chyba?) bedzie lepsze.

kurde, brzuch mnie boli i humor stracilam. nawet na fryca i buty. cholera.

oh :( zakupy zawsze poprawiają humor!

ja bym też poszła do fryzjera, ale nie wiem, co miałabym zrobić... nie chcę ścinać, farbowane mam a na przedłużenie mnie nie stać:p

reklama
Obraz 140.jpgObraz 139.jpgAAA dziewczyny to może ja skorzystam z porad bezpłatnych :-) wczoraj kupiłam torebkę , taką na ramię. cała zadowolona wróciłam do domu a P ją wyśmiał :zawstydzona/y: powiedział że okropny kolor. Zaraz zdjęcie wstawię. Doradźcie oddać czy nie?

Ostatnia edycja:
Do góry