reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
aenye powiedz jak bardzo chcesz żebym się wypowiedziała;-)
zresztą na mojej opinii Ci pewnie nie zależy bo gusta mamy różne.
to już wiemy o sobie:-D

sorki, telefon dzwonil :-D :-D

zeby miec cos innego niz baleriny :p

te za 69zl bardzo wygodne, miekkie i w ogole w szoku jestem, ze w deichmannie tak wygodne buty mozna wyhaczyc, ale mokasynki..? za to ladniejsze niz na foto, ladny granat z bialym obszyciem, niby marinara style ;-) :

Deichmann | damskie | Graceland | 1100072

a te w tym moim chinskim sklepie, 29zl, musialabym jakas skorzana wkladke dokupic, ale i tak tanie i tez niezle:

NEW beżowe JAZZOWKI - OKSFORDKI 38_boutique2007 (1542700193) - Aukcje internetowe Allegro

nie wiem sama!!!!

zadne mnie nie urzekły jakos na maksa, ale mokasyny ładniejsze :tak:
te jazzówki takie meskie- osobiscie nie lubie takiego stylu ;-)

no wlasnie nie moge sie dlatego zdecydowac, ze mnie zadne nie urzekaja stukrotnie. nie moge miec samych balerin, tzn chcialabym miec juz jakies na teraz, takie przejsciowe, bo te baleriny wszystkie maja b. cienkie podeszwy i jest mi w nich zimno (no nie w dzien, jak slonce swieci, ale na spacer czy wieczorem to marzne).

i w ogole jaki kolor!? cholera. toscie pomogly ;-)

aenye to ja Ci pomogę.wez dajśmana. bardziej w Twoim stylu wydaje mi sie ten marynarski, a te jazzowki takie mdle jakies...nie lubie tego koloru.
matko ale mam skurcze, idę spać to to prześpię...

morgaine, thx :-) jeszcze sie zastanowie.
no ale jesli nie te dwa modele, to jakie jeszcze zamiast balerin.. nie wiem, sportowych niet, bo juz tak sie nie nosze, ze tak powiem, ale co w zamian? nie mam pomysla :no:

a bezowe pasuja do czarnego, a granatu do czarnego nie ubiore..

reklama
ja pierdziu, 69 zeta a Ty sie zastanawiasz czy Ci do czarnego pasują.
do czarnego ubierzesz baleriny!!
a nie ma takich jeansowych? jeansowe są granatowe ale pasują do czarnego, bo to jeans:-) tzn. pewnie jakaś imitacja, na allegro takie widziałam i się zastanawiam...tylko nie mokasyny for me, bo jakoś mnie te buty nie przekonują...ale chodzi o materiał...

Do góry