reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
a moge ja sie wypowiedziec? :-)

ee i tak sie wypowiem :-D haha
bo ja wredna jestem - ucze sie od mistrza :-D buzki Morgaine :-)

aenye a wiec tak masz balerinek tysiąc i szukasz czegoś przejsciowego, troche sportowego tak?
Zadne do konca Cie nie uzekly tak?
bez do wszystkiego pasuje, tak?
ja bym brala te chinskie. :-D
tanie wiec jakby co nie bedziesz sobie pluc w brode ile to wydalas i fajnie wygladaja do jeansow :-) moja mam ma takie i bylam w szoku jak fajnie wygladaja przy jeansach.
Sa zabudowane i mysle ze wlasnie czegos takiego szukasz.
Bo mokasyny to jak balerinki - ja przynajmniej oprocz szycia nie widze roznicy :-)
ot to moja opinia :-)

boszzzz kochana bys widziala te buty teraz w primarku.... :-D

aenye - moim skromnym zdaniem: wybrałabym mokasyny, te jazzówki to jakieś nieprzekonujące, ja nie lubie takich bezpłciowych (dla mnie takie są, bez wyrazu). Mokasyny te akurat bardziej uniwersalne.
I te Hillfigerki też mnie nie urzekły.
Powiem Ci że jak mam sobie kupić jakies buty - nieważne czy za 29 zł czy za 200 to zawsze męczę się potwornie i nie mogę zdecydować.

ja też stawiam na mokasynki- najporządniej wyglądają. Co prawda nie jestem zwolenniczka takich butków ale jak mus to mus.
Ja szukam leginsów i cz lepsze są ze stopkami czy bez a może 3/4? jestem wysoka ale celulit to do kostek już mam :wściekła/y:

meriderka ja nie znosze tych ze stopkami leginsow... buuu... 3/4 tez nie nosze bo mam krotkie nogi :-D wiec dla mnie wybor oczywisty.
Cala ciaze w leginsach chodze - nie pamietam kiedy mialam jeansy na dupce :-D

aenye, jak mam być szczera to jazzówki nie podobają mi się ani trochę, mokasynki z deichmanna są troche w tym obecnie modnym stylu marynarskim, ale podeszwa mi coś nie leży, te ostatnie TH to wg mnie wywalona kasa w błoto.

To tak w skrócie, ale chciałam być szczera :-D

Meriderka, leginsy bez stopek długie lub 3/4 w zależności od twojej budowy :-)

to jeszcze o leginsach- bawełna, wiskoza , strecz czy jeszcze z innego materiału? nie chce aby mi gacie przez nie prześwitywały ani też aby były błyszczące jak getry w podstawówce :)

meriderka wiskoza bez stopek, jedne 3/4 drugie długie i tak to wynosisz i tak:-D
a jak koniecznie chcesz wybrać jedne to długie

morgaine, hehe, dokladnie, filozofia przy wyborze butow za 69 czy 29 zl :-D

najchetniej kupilabym te, bo do wszystkiego je ubiore i sa mega wygodne, mam juz jedne takie, ale biale, tylko kasy mi zal tyle!!!

LEKKIE WYGODNE BALERINKI TOMMY HILFIGER BLAIR 37 (1521174469) - Aukcje internetowe Allegro
TH spróbuj poszukać w HUMANIE, macie tam u was cóś takiego? oni mają buty TH i myślę że 50 zł tańsze by były:-) ale za takie nie dałabym tej kasy. TH to sobie można na obcasiku cudeńka kupić, a nie jakieś balerinki....

a kto mi znajdzie torebkę w kwiaty...wiosenną...kolorową....

myslisz o humanicu? bylam, 299 i 399 za baleriny! a dla mnie th wlasnie taki polsportowy stajl, zadnych obcasow th bym nie kupowala ;-) eleganckie obcasy tylko venezia i bagatt!

ja sie napalilam przez noc na szare jazzowki ;-) szare pasuja do wszystkiego, mam ta kurtke malinowa, co ja wydziadowalam na allegro, do bezowego, do granatu, do czarnego.. a baleriny marynarskie kupie sobie na allegro.

asiunia,
przemowil do mnie twoj argument ;-) za 29zl to nie bede nawet myslec o zalowaniu, jak cos bedzie nie tak ;-)

reklama
Do góry