reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

no ta, gdzie można znaleźć aenye o ómej rano?! na zakupowym przecież... ;-):-D. Swoją drogą bez kitu nie widać, że w ciąży :no:. Ale gdzie buty??? Tyle się o nich napisałaś i fota w skarpetach, no wstyd!!!

reklama
aenye świetnie wyglądasz, taki brzuszek to ja miałam w 4-5 msc ciąży, a u Ciebie koncówka już naprawde pozazdrościć:) a zestaw zakupowy bardzo ładny:tak:

katia, dzieki!!! jak wozek, melduj zaraz! co sie udalo zrobic z babolem wstretnym? oddala wszystko? i kupiliscie juz cos innego?

ducha
, butow nie kupilam przeciez, nie wiem, jaki brac kolor :-D brzuch mam wielki, wiekszy od ciebie, duszku ty, chudzino jedna z dzieckiem owinietym wokol kregoslupa chyba!!! wejdz na brzuszkowe foty, to zobaczysz :-D
a koszula luzna powinna byc i do polowy ud :-D ale wolala opiac sie na brzuchu i tak tez zostala przytwierdzona, hehe :-D

anisad
, ja po prostu tyle laze po sklepach, ze wylaze w koncu niskie ceny nawet, hehe :-D

aenye no istny łowca z Ciebie, normalnie okazja i promocja to Twoje drugie imie:-D
no a co do wózka to dzis mi drugi przychodzi, normalnie aż mnie brzuch boli z nerwów bo drugi raz takiej sytuacji nie zniese..
a babka zwróciła kase ale potraciła nam 60 zl prowizji od allegro no i za przesylki nie oddala, ale trwa spór więc może da sie to odzyskać
a tu są zdjęcia wózka który zamówiłam teraz, bez budki i fotelika https://picasaweb.google.com/106520140690076155951/Orange?authkey=Gv1sRgCODuuPmzzd3_ywE#

jeny, katiaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje kolory!........ jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... zakochalam sie,m oj mi sie juz nie podoba :-D jaaaaaaaaaa... boski jest.... i wyglada na nowy, tyle zdjec i zadnej rysy, plamy, no az szok. pisz zaraz, czy wszystko gra. tylko ten bialy pasek na reke, kurcze, niby mowia, ze to ten starszy model ramy.. ale w sumie, co za roznica, byleby jezdzil i wszystko w nim gralo!

a babe drecz i niech oddaje wszystko!

a ile za ten dalas, jesli moge spytac?

kurcze ten poprzedni mial czarny pasek, ale data na ramie to 2005 rok więc juz sama nie wiem..
tu nie było napisane że nowa rama więc spodziewam się tej starszej, dam znać jak go odbiore czy wsio ok, dałam 2500 za niego

swietna okazja, naprawde, zazdroszcze.. juz masz torbe, dodatkowe wkladki, wszystko... ach, zazdroszcze :-) moglam zaczekac na swoje kolory, jeny, naprawde, czy mi sie wydawalo, ze ja w lutym urodze!? ;-) :-D

reklama
z tego co się orientuję, można i tak i tak ale ja chyba poloże ją pod materac, nic się wtedy nie będzie suwało, a tylko ten kąt zostanie zachowany.

Do góry