reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
katia, dzieki!!! jak wozek, melduj zaraz! co sie udalo zrobic z babolem wstretnym? oddala wszystko? i kupiliscie juz cos innego?
ducha, butow nie kupilam przeciez, nie wiem, jaki brac kolor brzuch mam wielki, wiekszy od ciebie, duszku ty, chudzino jedna z dzieckiem owinietym wokol kregoslupa chyba!!! wejdz na brzuszkowe foty, to zobaczysz
a koszula luzna powinna byc i do polowy ud ale wolala opiac sie na brzuchu i tak tez zostala przytwierdzona, hehe
anisad, ja po prostu tyle laze po sklepach, ze wylaze w koncu niskie ceny nawet, hehe
ducha, butow nie kupilam przeciez, nie wiem, jaki brac kolor brzuch mam wielki, wiekszy od ciebie, duszku ty, chudzino jedna z dzieckiem owinietym wokol kregoslupa chyba!!! wejdz na brzuszkowe foty, to zobaczysz
a koszula luzna powinna byc i do polowy ud ale wolala opiac sie na brzuchu i tak tez zostala przytwierdzona, hehe
anisad, ja po prostu tyle laze po sklepach, ze wylaze w koncu niskie ceny nawet, hehe
aenye no istny łowca z Ciebie, normalnie okazja i promocja to Twoje drugie imie
no a co do wózka to dzis mi drugi przychodzi, normalnie aż mnie brzuch boli z nerwów bo drugi raz takiej sytuacji nie zniese..
a babka zwróciła kase ale potraciła nam 60 zl prowizji od allegro no i za przesylki nie oddala, ale trwa spór więc może da sie to odzyskać
a tu są zdjęcia wózka który zamówiłam teraz, bez budki i fotelika https://picasaweb.google.com/106520140690076155951/Orange?authkey=Gv1sRgCODuuPmzzd3_ywE#
no a co do wózka to dzis mi drugi przychodzi, normalnie aż mnie brzuch boli z nerwów bo drugi raz takiej sytuacji nie zniese..
a babka zwróciła kase ale potraciła nam 60 zl prowizji od allegro no i za przesylki nie oddala, ale trwa spór więc może da sie to odzyskać
a tu są zdjęcia wózka który zamówiłam teraz, bez budki i fotelika https://picasaweb.google.com/106520140690076155951/Orange?authkey=Gv1sRgCODuuPmzzd3_ywE#
..aenye
Mama grudniowa'06
jeny, katiaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje kolory!........ jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... zakochalam sie,m oj mi sie juz nie podoba jaaaaaaaaaa... boski jest.... i wyglada na nowy, tyle zdjec i zadnej rysy, plamy, no az szok. pisz zaraz, czy wszystko gra. tylko ten bialy pasek na reke, kurcze, niby mowia, ze to ten starszy model ramy.. ale w sumie, co za roznica, byleby jezdzil i wszystko w nim gralo!
a babe drecz i niech oddaje wszystko!
a ile za ten dalas, jesli moge spytac?
a babe drecz i niech oddaje wszystko!
a ile za ten dalas, jesli moge spytac?
..aenye
Mama grudniowa'06
swietna okazja, naprawde, zazdroszcze.. juz masz torbe, dodatkowe wkladki, wszystko... ach, zazdroszcze :-) moglam zaczekac na swoje kolory, jeny, naprawde, czy mi sie wydawalo, ze ja w lutym urodze!? ;-)
reklama
Podziel się: