reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Morgaine, to jak masz taki gest to mi kup tą torbę do wózka za 999 zł co wcześniej linka podawałam, ok ? Potem Ci podam adres do wysyłki :-) Dzieki z góry !!

reklama
Morgaine, to jak masz taki gest to mi kup tą torbę do wózka za 999 zł co wcześniej linka podawałam, ok ? Potem Ci podam adres do wysyłki :-) Dzieki z góry !!

no przeciez Ci pisalam ze Ci ja kupie;-) ale co Ty do mamy mojej sie porównujesz??:-p jej za 800 nie kupilam hhihi a kolezance z forum za tysiaka kupie... fajnie nie?:)
ehh mnie to nawet na te balerinki zal:-( jutro powędruje do jakiegos deichmanna kupie ci za 9.99 w biedronce jakas torebke, chcesz?:)

Za 9,99 ?? Nie, dziękuję. Jestem absolutnie zbulwersowana Twoją wręcz bezczelną propozycją !!!! Co najwyżej torebkę na kupki dla moich psów możesz za tyle kupić :-):-D Ma być za 999 zł. No :)

anisad co se z tym za 9.99 zrobisz to Twoja sprawa;-)

heh kootowi funduję rodzinny, Tobie torebkę za tysiaka...no cholera, czy mnie ktoś coś sprezentuje??!! aenye, może chociaż pana metke mi sprezentujesz co? bo mnie niedługo przy tym forum nie będzie stać nawet na baleriny z dajśmana. dobrze że mam już pościel!!

aaaa no właśnie....
pościel wyprana i ubrana. przykryta kocykiem. pięknym kocykiem aczkolwiek nie do końca pasującym... idę na allegro szukać koca do przykrycia pościeli w łóżeczku:-D wszak się przyda nie? moje dziecię dużo w ogrodzie będzie spało, to będę ścielić łóżeczko w dzień:) (i zakrywać apple?? hmm jeszcze to przemyślę)

p.s. ale mam skurcze, shit a dzisiaj już prawie postanowiłam że chcę w terminie urodzić!!

Morgaine, a masz receptę na poród w terminie ? Bardzo proszę o wskazówki. Muszę znać datę porodu co do dnia ! To pilne !
Ja już allegro ma dość. Wychodzi mi bokami. Mimo wszystko jeszcze nie mam materaca, wkładu do wózka, za mało mam okryc kąpielowych, nie mówiąć już, że nie mam........................................................
POŚCIELI !!!! :-D Ale ku Waszemu zdziwieniu, nie planuję jeszcze kupować. Będę korzystać początkowo ze śpiworka :-p

Morgaine - w Deichmannie nie dostaniesz balerinek za 13 zł ;)
Aenye - ja też jakoś omijam te tańsze butowe bo parę razy sie zraziłam, a to noga się poci, nie oddycha, obcierają itd., no ale przymierzyłam już tyle balerinek, których rozmiar kończył się na 41 ale był raczej jak 40....no i wygoda na pierwszym miejscu

A co do fryzjera, to właśnie siedzę z farbą na głowie :) ja przód i boki, mąż tył :) i jest git. Teraz jak mam jeden kolor to mogę robić w domu...ogladać ycd, czytać bb, 3 w 1 :)

nie no wiem, że za 13 zeta to ja nawet zestawu w KFC nie kupię, co dopiero buty:-D ale do 100 się zmieszczę w dajśmanie... zresztą jest jeszcze jeden sklep u nas w CH tylko teraz nie pamiętam nazwy, nie reklamowany hahahah, ale sieciówka i tam są ceny też spoko, właśnie tam jutro chcę zajrzeć bo dajśmana i tak nie ma po drodze, a nie mam czasu bujać się tyle po mieście...

ja nic nie mam do tanich butow, ani do deichmanna ani do zadnych innych!! ja tak niszcze, a poza tym musze miec zawsze kolorystycznie dopasowane i stajlem, wiec musze miec co najmniej kilka par, czarne, biale, granatowe, bezowe, czerwone, jakies kwieciste ;-) a ze u mnie to na 1 sezon, to gdybym miala wszystko drogie kupowac poszlibysmy z torbami :-D jedne lepsze na sezon na stanie, a reszta tanizny! tylko wlasnie w ccc np nigdy nie kupilam nic - chociaz chcialam - po prostu wszystkie mnie jakos gniota, sztywne toto.. w deichmannie ostatnio widzialam fajne mokasynki granatowe, superwygodne, ale to rzadkosc dla mnie, ja mam waska stope bardzo i jakos nie moge sobie tam dobrac nic.

no ale wkleje wam siebie w wydaniu pozakupowym osttanim :-D nie patrzcie pls na kretysnka mine i poze ;-) ale PRAWIE nie widac brzucha - udalo mi sie zapiac wszystko, hehe :-D :-D :-D spodnie 38 - jestem z siebie DUMNA!!! (ale maly protestowal ostro przeciwko gnieceniu :-D)

a wszystko razem (bluzka, koszula, spodnie i bransoletka) kossztowaly 110zl lacznie ;-) jestem ZAJEBISTA. :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry