reklama
hatorska
Fanka BB :)
Anisad - dzięki za tego deichmanna kupiłam balerinki takie kawa z mlekiem, zamszowe, faktycznie że oni maja duże rozmairy
Wczoraj na zakupach jak przymierzałam te wszystkie ubranka to trochę doła złapałam, mam 9-10kg na plusie ale jakoś mi tak poszło w bioderka, że mi smutno....no ale don't panic będę walczyć
Mitaginka, ja miałam takie kolorki z Bobem, czasem żuczek usiadł, taki czarny ale git źle nie było super wozik
Wczoraj na zakupach jak przymierzałam te wszystkie ubranka to trochę doła złapałam, mam 9-10kg na plusie ale jakoś mi tak poszło w bioderka, że mi smutno....no ale don't panic będę walczyć
Mitaginka, ja miałam takie kolorki z Bobem, czasem żuczek usiadł, taki czarny ale git źle nie było super wozik
anisad
Hatorska, nie ma sprawy. My, Wielkie Stopy, musimy się wspierać :-)
mitaginka fajny wózio;-) podobają mi się te kolorki.
szkoda że ten temat zakupowy mnie ominął. ale z drugiej strony, na wózek to ja bym się 5 lat decydowała!! chociaż nie, ze spacerówką poszło szybko, wiedziałam jaką chcę, nie było koloru jaki chciałam więc wzięłam drugą opcję i spokój;-) ale jak kupowałam spacerówkę to w ciąży nie byłam!!
dziołuszki to może ja w deichmanie kupię buty...ja nie wielka stopa, ale jak widze że aenye za 13zł balerinki kupuje, to żal mi wydać 200zl!! też sobie tańsze kupię. a co! wystarczy jeszcze na torebkę może
jutro fryzjer, a po fryzjerze buty
szkoda że ten temat zakupowy mnie ominął. ale z drugiej strony, na wózek to ja bym się 5 lat decydowała!! chociaż nie, ze spacerówką poszło szybko, wiedziałam jaką chcę, nie było koloru jaki chciałam więc wzięłam drugą opcję i spokój;-) ale jak kupowałam spacerówkę to w ciąży nie byłam!!
dziołuszki to może ja w deichmanie kupię buty...ja nie wielka stopa, ale jak widze że aenye za 13zł balerinki kupuje, to żal mi wydać 200zl!! też sobie tańsze kupię. a co! wystarczy jeszcze na torebkę może
jutro fryzjer, a po fryzjerze buty
..aenye
Mama grudniowa'06
morgaine, ja uwazam, ze trza brac wygodne i porzadne! tych za 13zl nie mierzylam jeszcze, ale kupie tak do czegos, byle miec jakis kolorek :-) ale np kozaki czy jakies adidasy to porzadne musza byc, nie byle szajs, co sie rozleci zaraz. w sumie na baleriny to bym zalowala 200zl, jesli to baleriny, bo to taki model, ze szybko sie niszczy, obdrapuje itp... ja bardzo niszcze buty, wiec musze brac 1. porzadne i drogie, co sie nie zniszcza tak szybko, 2. taniochy, co nie bedzie zal, jak sie rozleca ;-)
edit, ja za deichmannem nie przepadam, jak i za ccc. no jakos nie moge, niewygodnie mi, twarde jakies te buty..
edit, ja za deichmannem nie przepadam, jak i za ccc. no jakos nie moge, niewygodnie mi, twarde jakies te buty..
anisad
Ja Deichmanna lubię, bo są duże rozmiary, buty są w miarę wygodne(nie wszystkie) i zróżnicowane cenowo i jakościowo. Jak kto potrzebuje. Nawet damskie 44 mają.
no właśnie ja za jakieś fajne buty to bym spokojnie 200 dała, ale za baleriny?? codziennie będę w tym biegać, zniszczą się zaraz.... chyba szkoda kasiorki i kupię sobie tańsze, a po becikowym jakieś ładne na obcasie
no bo chyba becikowe jest na wyprawkę dla mam nie?
edit: uwielbiam buty VENEZIA
no bo chyba becikowe jest na wyprawkę dla mam nie?
edit: uwielbiam buty VENEZIA
..aenye
Mama grudniowa'06
becikowe jest ewidentnie dla mam, a na czyje konto wplywa niby?
i ja tez kocham buty i torebki z venezii i bagatt, po prostu wloska stylistyka nie ma sobie rownych i juz!!!
i ja tez kocham buty i torebki z venezii i bagatt, po prostu wloska stylistyka nie ma sobie rownych i juz!!!
anisad
A mi sie tak marzy, żeby sobie fajne ciuchy kupić na "po porodzie" i wyjść ze szpitala jak super laska , hehehehe. Tylko pomyśleć, ze jeszcze tyle wydatków. Poza tym nawet nie wiem, jaki rozmiar będą miała...
reklama
dlatego na wczasy jeździ się do Rzymu plaża daleko, jakąś godzinę samochodem hahahah ale za to Porta Portese i te ciuchy!! buty!! torebki!! biżuteria!! no wszystko wszystko super.becikowe jest ewidentnie dla mam, a na czyje konto wplywa niby?
a pod Neapolem wioska, w której produkuje się włoskie buty, w całej italii kosztują setki EUR a tam pare groszy!! ehhh ta Polska nasza kochana... w tłumie też ujdzie
edit: hahah moja mama ostatnio w venezii kupiła sobie buty, a ja jej w prezencie chciałam torebkę do tego i mówię: mamo, kupię Ci tą torebkę (śliczna była) mama: ile kosztuje? ja: nieważne, kupię Ci, patrzę na cenę, bagatella 800 zł hahahah no i odłożyłam na półeczkę hahahah
ale mam gest nie!!
Podziel się: