reklama
morgaine, tak, wsciekla jestem, ilekroc cie widze ;-)
w zyciu nie wymienilabym juz Felka na corcie, no way, ja juz chce mojego pieknego chlopczyka! Fiol bedzie pilkarzem, Maks tenisista, a Feliks przejmie nasz biznes zabawkowy
PS juz bardzo niedlugo bedziemy miec w ofercie cale Tiny Love i inne super zabawki, Sassy, K'S kids, Fenh :-) baaaardzo sie ciesze! bedzie dostep do slicznych rzeczy
a ktoras jeszcze pisala - hatorska chyba, ze podklada rozki pod glowe dziecka, jak ma katar. ja uzywalam zawsze tej podusi pod materac:
Super poduszka KLIN dla niemowlaczków (1429645730) - Aukcje internetowe Allegro
i takich waleczkow:
TY I MY BEZPIECZNE WAŁECZKI DLA NIEMOWLĄT ULEWA (1420229992) - Aukcje internetowe Allegro
po pierwsze primo super plan dla dzieciaków
po drugie primo zabawkami handlujecie? poproszę mi tu załatwić LAMAZE pająka!!!
po trzecie primo przestań już linki z allegro tu wklejać bo cholera ciągle tylko dodaję coś do obserwowanych i ciągle czegoś przez Ciebie potrzebuję!! przyjdzie potem do zakupów i mam problem bo co chwilę coś u innego sprzedawcy mi pokazujesz
poduszka klin super!!
ale w sumie hatorska ma rację. mam przecież rożek
..aenye
Mama grudniowa'06
PIELUSZKI W SIATCE BOBAS 6 SZT,ZAPRASZAMY! (1414080242) - Aukcje internetowe Allegro
morgaine, piekne pieluszki dla twojej ksiezniczki
nie mamy lamaze ;-)
nie mamy lamaze ;-)
karina1980
Fanka BB :)
Słuchajcie, czy któraś z Was słyszała o tym producencie wózków? Firma TUTEK: Tutek - wózki dziecięce, łóżeczka dziecięce, mebelki dziecięce, akcesoria dziecięce. Odwiedź nas...
Krakowianko tak ja slyszalam o tym producencie jezeli moge cos doradzic z wlasnego doswiadczenia to zdecydowanie odradzamjuz pisalam na tym watku o tym wozku bo ktos pytal. Mialam sklep dzieciecy i m.in. mialam tego producenta i nie mialam wozka z ktorym nie byloby problemow do tego podejscie osob pracujaych w tej firmie jest odpychajace, oni wychodza chyba z zalozenia ze wszystko co sie dzieje z wozkiem jest z winy niewlasciwego uzytkowania chociaz na forach czytalam tez kilka opini osob ktorym dobrze sie ten wozek sprawowal.
Moge powiedziec tylko tak mialam u siebie na sklepie okolo 30 wozkow wielofunkcyjnych roznych producentow i wszytskie zostaly wysprzedane za wyjatkiem wozka tej firmy, ktory jako jedyny zostal mi
krakowianka85
Kurczę Karina, no to powiem Ci, że nie wiem, co robić... Bo mają model na wyprzedaży z 2009 r. (nie ma go już na stronie), waży 11,5 kg i kosztuje naprawdę niewiele...
KARINA - wysłałam Ci PW, odbierz sobie proszę.
KARINA - wysłałam Ci PW, odbierz sobie proszę.
Ostatnia edycja:
..aenye te ostatnie pieluszki najładniejsze-chyba też kupię tylko że podoba mi się zarówno wersja różowa jak i niebieska i będę miała problem które wybrać
Mój bratanek jakieś pół roku temu miał fazę na boba budowniczego-najgorsza była bajka, którą musiałam z nim oglądać w kółko jakieś 8 razy pod rząd,nie dośc, że umiałam w słowo w słowo ją odtworzyć to do tej pory jak o niej pomyślę to mam mordercze myśli wobec boba budowniczegomój brat mi powiedzial, że jakby Szymonek chciał poleżeć czy był marudny to żeby mu włączyć tą bajkę,ale zapomniał dodac, że potem nie można już tego wyłączyć
ja chcę kupić jeszcze takie body z wersją kocham babcię i drugie kocham dziadka
PREZENT z imieniem! Dla Babci i Dziadka /62 dł.r. (1417120986) - Aukcje internetowe Allegro
moi rodzice oboje mają w maju urodziny i pomyślalam że to będzie prezent od Meli jak ją w to ubierzemytylko zastanawiam się nad rozmiarami-mama ma urodziny 9 maja więc Mela będzie miała jakiś miesiąc a tata 20 maja i nie wiem czy 62 starczy...
Mój bratanek jakieś pół roku temu miał fazę na boba budowniczego-najgorsza była bajka, którą musiałam z nim oglądać w kółko jakieś 8 razy pod rząd,nie dośc, że umiałam w słowo w słowo ją odtworzyć to do tej pory jak o niej pomyślę to mam mordercze myśli wobec boba budowniczegomój brat mi powiedzial, że jakby Szymonek chciał poleżeć czy był marudny to żeby mu włączyć tą bajkę,ale zapomniał dodac, że potem nie można już tego wyłączyć
PREZENT z imieniem! Dla Babci i Dziadka /62 dł.r. (1417120986) - Aukcje internetowe Allegro
moi rodzice oboje mają w maju urodziny i pomyślalam że to będzie prezent od Meli jak ją w to ubierzemytylko zastanawiam się nad rozmiarami-mama ma urodziny 9 maja więc Mela będzie miała jakiś miesiąc a tata 20 maja i nie wiem czy 62 starczy...
PIELUSZKI W SIATCE BOBAS 6 SZT,ZAPRASZAMY! (1414080242) - Aukcje internetowe Allegro
nie mamy lamaze ;-)
aenye na bank kupuję te pieluszki
ma je kilku dostawców więc wybiorę takiego od którego mogę coś jeszcze dokupić...
..aenye te ostatnie pieluszki najładniejsze-chyba też kupię tylko że podoba mi się zarówno wersja różowa jak i niebieska i będę miała problem które wybrać
body super!! 'Moja babcia jest młodsza od twojej' hahah albo 'moja babcia to super laska'
a co do bajek. to jak byłam w ciąży z Młodym i miałam takie straszne poranne mdłości, a Konrad wtedy oglądał boba budowniczego i do dzisiaj jak słyszę tę piosenkę to mam te same mdłości!!
teraz było tak samo, chłopaki oglądały 'zgaduj z Jessem' a ja miałam mdłości i nie mogę patrzeć na tę bajkę bo mi się chce wymiotować od razu...
Ostatnia edycja:
beata tam na marywilskiej najlepsza okazją były białe kaftaniki po 7 zł i take cieplutkie pajacyki frotte z kapturkami bądź czapeczkami, idealne na wiosenne spacery za...... 12 zł!! no szok!! śliczniutkie. i to u jednego faceta przy wejściu nr 26 generalnie mozna poszaleć w ekstra cenach
pandora83
morgaine
a ktoras jeszcze pisala - hatorska chyba, ze podklada rozki pod glowe dziecka, jak ma katar. ja uzywalam zawsze tej podusi pod materac:
Super poduszka KLIN dla niemowlaczków (1429645730) - Aukcje internetowe Allegro
i takich waleczkow:
TY I MY BEZPIECZNE WAŁECZKI DLA NIEMOWLĄT ULEWA (1420229992) - Aukcje internetowe Allegro
oglądałam je ostatnio i zastanawiałam się czy to przydatne czy tylko kolejne wydziwiactwo a u Ciebie sprawdziło się?
warto toto kupić?
śliczne te pieluszki a ja już kupiłam kilka sztuk i teraz znów muszę kupić- nie lubię Was;-) w tej chwili skończcie te linki tu wklejać bo zbankrutuje;-)
reklama
Podziel się: