reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
morgaine, tak, wsciekla jestem, ilekroc cie widze :p ;-)

w zyciu nie wymienilabym juz Felka na corcie, no way, ja juz chce mojego pieknego chlopczyka! Fiol bedzie pilkarzem, Maks tenisista, a Feliks przejmie nasz biznes zabawkowy :-D

PS juz bardzo niedlugo bedziemy miec w ofercie cale Tiny Love i inne super zabawki, Sassy, K'S kids, Fenh :-) baaaardzo sie ciesze! bedzie dostep do slicznych rzeczy :-D

a ktoras jeszcze pisala - hatorska chyba, ze podklada rozki pod glowe dziecka, jak ma katar. ja uzywalam zawsze tej podusi pod materac:

Super poduszka KLIN dla niemowlaczków (1429645730) - Aukcje internetowe Allegro

i takich waleczkow:

TY I MY BEZPIECZNE WAŁECZKI DLA NIEMOWLĄT ULEWA (1420229992) - Aukcje internetowe Allegro

po pierwsze primo super plan dla dzieciaków;)
po drugie primo zabawkami handlujecie? poproszę mi tu załatwić LAMAZE pająka!!!
po trzecie primo przestań już linki z allegro tu wklejać bo cholera ciągle tylko dodaję coś do obserwowanych i ciągle czegoś przez Ciebie potrzebuję!! przyjdzie potem do zakupów i mam problem bo co chwilę coś u innego sprzedawcy mi pokazujesz:p
poduszka klin super!!
ale w sumie hatorska ma rację. mam przecież rożek:)

Krakowianko tak ja slyszalam o tym producencie:tak: jezeli moge cos doradzic z wlasnego doswiadczenia to zdecydowanie odradzam:tak:juz pisalam na tym watku o tym wozku bo ktos pytal. Mialam sklep dzieciecy i m.in. mialam tego producenta i nie mialam wozka z ktorym nie byloby problemow do tego podejscie osob pracujaych w tej firmie jest odpychajace, oni wychodza chyba z zalozenia ze wszystko co sie dzieje z wozkiem jest z winy niewlasciwego uzytkowania:sorry2: chociaz na forach czytalam tez kilka opini osob ktorym dobrze sie ten wozek sprawowal.
Moge powiedziec tylko tak mialam u siebie na sklepie okolo 30 wozkow wielofunkcyjnych roznych producentow i wszytskie zostaly wysprzedane za wyjatkiem wozka tej firmy, ktory jako jedyny zostal mi:tak:

Kurczę Karina, no to powiem Ci, że nie wiem, co robić... Bo mają model na wyprzedaży z 2009 r. (nie ma go już na stronie), waży 11,5 kg i kosztuje naprawdę niewiele... :(

KARINA - wysłałam Ci PW, odbierz sobie proszę. :)

Ostatnia edycja:
..aenye te ostatnie pieluszki najładniejsze-chyba też kupię tylko że podoba mi się zarówno wersja różowa jak i niebieska i będę miała problem które wybrać:)
Mój bratanek jakieś pół roku temu miał fazę na boba budowniczego-najgorsza była bajka, którą musiałam z nim oglądać w kółko jakieś 8 razy pod rząd,nie dośc, że umiałam w słowo w słowo ją odtworzyć to do tej pory jak o niej pomyślę to mam mordercze myśli wobec boba budowniczego;)mój brat mi powiedzial, że jakby Szymonek chciał poleżeć czy był marudny to żeby mu włączyć tą bajkę,ale zapomniał dodac, że potem nie można już tego wyłączyć:)
ja chcę kupić jeszcze takie body z wersją kocham babcię i drugie kocham dziadka
PREZENT z imieniem! Dla Babci i Dziadka /62 dł.r. (1417120986) - Aukcje internetowe Allegro
moi rodzice oboje mają w maju urodziny i pomyślalam że to będzie prezent od Meli jak ją w to ubierzemy:)tylko zastanawiam się nad rozmiarami-mama ma urodziny 9 maja więc Mela będzie miała jakiś miesiąc a tata 20 maja i nie wiem czy 62 starczy...

aenye na bank kupuję te pieluszki:D
ma je kilku dostawców więc wybiorę takiego od którego mogę coś jeszcze dokupić...

..aenye te ostatnie pieluszki najładniejsze-chyba też kupię tylko że podoba mi się zarówno wersja różowa jak i niebieska i będę miała problem które wybrać:)
Mój bratanek jakieś pół roku temu miał fazę na boba budowniczego-najgorsza była bajka, którą musiałam z nim oglądać w kółko jakieś 8 razy pod rząd,nie dośc, że umiałam w słowo w słowo ją odtworzyć to do tej pory jak o niej pomyślę to mam mordercze myśli wobec boba budowniczego;)mój brat mi powiedzial, że jakby Szymonek chciał poleżeć czy był marudny to żeby mu włączyć tą bajkę,ale zapomniał dodac, że potem nie można już tego wyłączyć:)
ja chcę kupić jeszcze takie body z wersją kocham babcię i drugie kocham dziadka
PREZENT z imieniem! Dla Babci i Dziadka /62 dł.r. (1417120986) - Aukcje internetowe Allegro
moi rodzice oboje mają w maju urodziny i pomyślalam że to będzie prezent od Meli jak ją w to ubierzemy:)tylko zastanawiam się nad rozmiarami-mama ma urodziny 9 maja więc Mela będzie miała jakiś miesiąc a tata 20 maja i nie wiem czy 62 starczy...

body super!! 'Moja babcia jest młodsza od twojej' hahah albo 'moja babcia to super laska'

a co do bajek. to jak byłam w ciąży z Młodym i miałam takie straszne poranne mdłości, a Konrad wtedy oglądał boba budowniczego i do dzisiaj jak słyszę tę piosenkę to mam te same mdłości!!
teraz było tak samo, chłopaki oglądały 'zgaduj z Jessem' a ja miałam mdłości i nie mogę patrzeć na tę bajkę bo mi się chce wymiotować od razu...

Ostatnia edycja:
beata tam na marywilskiej najlepsza okazją były białe kaftaniki po 7 zł i take cieplutkie pajacyki frotte z kapturkami bądź czapeczkami, idealne na wiosenne spacery za...... 12 zł!! no szok!! śliczniutkie. i to u jednego faceta przy wejściu nr 26:) generalnie mozna poszaleć w ekstra cenach :tak:

morgaine
a ktoras jeszcze pisala - hatorska chyba, ze podklada rozki pod glowe dziecka, jak ma katar. ja uzywalam zawsze tej podusi pod materac:

Super poduszka KLIN dla niemowlaczków (1429645730) - Aukcje internetowe Allegro

i takich waleczkow:

TY I MY BEZPIECZNE WAŁECZKI DLA NIEMOWLĄT ULEWA (1420229992) - Aukcje internetowe Allegro

oglądałam je ostatnio i zastanawiałam się czy to przydatne czy tylko kolejne wydziwiactwo:-D a u Ciebie sprawdziło się?
warto toto kupić?

PIELUSZKI W SIATCE BOBAS 6 SZT,ZAPRASZAMY! (1414080242) - Aukcje internetowe Allegro

śliczne te pieluszki:tak: a ja już kupiłam kilka sztuk i teraz znów muszę kupić- nie lubię Was;-) w tej chwili skończcie te linki tu wklejać bo zbankrutuje;-)

reklama
beata wózki tez tam są i powiem Ci że ceny juz od 7 stów!! i to nie głupie te wózeczki. taki jak bym chciała, trzy funkcyjny na allegro 1200 a tam 850!!!

Do góry