reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

aenye ja sobie kupiłam kołyskę tyle, że używaną i wygląda mniej więcej tak Kołyska Dziecięca ,ekologiczna, Promocja!!! (1293678188) - Aukcje internetowe Allegro ma blokadę bujania więc nie koniecznie muszę z tego korzystać, najbardziej zależało mi na tym, żeby miała kółka i byłam mniejsza od łóżeczka, żebym mogła ją postawić koło naszego łóżka w sypialni.

Tak jak obiecywałam dodaję zdjecie kupionego wózka
w
Kolor to grafit taki lekko błyszczący w słońcu i wyglądający trochę na niebieski, tak fajnie sie mieni. na stronie internetowej mi się nie podobał, ale na żywo od razu wpadł w oko :)

reklama
My w sobotę mieliśmy dzień pod hasłem Szukanie wózka! :) w tym celu wybraliśmy się do Warszawy żeby obejrzeć "na żywo" wszystkie jakie nas interesują a zamawiać będziemy w internecie. Jak narazie mocno nastawieni jesteśmy na MUSTY 4RIDER . ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: 4RIDER Mutsy zestaw (3w1) głęboko- spacerowy + fotelik PRIMA Traveller wygląda on tak, jednak można znaleźć spore promocje na niego. Ma wysoko osadzoną gondolę co jest dla mnie bardzo ważne, bardzo dobrze się prowadzi no i można wybrać koła jakie się chce - piankowe badz pompowane. ma wyjątkowo dużą gondolę..

My w sobotę mieliśmy dzień pod hasłem Szukanie wózka! :) w tym celu wybraliśmy się do Warszawy żeby obejrzeć "na żywo" wszystkie jakie nas interesują a zamawiać będziemy w internecie. Jak narazie mocno nastawieni jesteśmy na MUSTY 4RIDER . ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: 4RIDER Mutsy zestaw (3w1) głęboko- spacerowy + fotelik PRIMA Traveller wygląda on tak, jednak można znaleźć spore promocje na niego. Ma wysoko osadzoną gondolę co jest dla mnie bardzo ważne, bardzo dobrze się prowadzi no i można wybrać koła jakie się chce - piankowe badz pompowane. ma wyjątkowo dużą gondolę..
Klaudencja bardzo fajny wózeczek :)

Witajcie:-)

Widze ze co u niektorych sa juz poczynione powazne zakupy:tak:ja co prwada juz duzo mam ale wynika to z tego ze zostaly mi niektore rzeczy po synku reszte wzielam z likwidacji sklepu a to co musze jeszcze pokupowac to poczekam tak do stycznia:tak:chociaz znajac zycie jak poznam plec maluszka moze 6 grudnia i bedzie to dziewczynka to conieco sie skusze:-D

aenye ja sobie kupiłam kołyskę tyle, że używaną i wygląda mniej więcej tak Kołyska Dziecięca ,ekologiczna, Promocja!!! (1293678188) - Aukcje internetowe Allegro ma blokadę bujania więc nie koniecznie muszę z tego korzystać, najbardziej zależało mi na tym, żeby miała kółka i byłam mniejsza od łóżeczka, żebym mogła ją postawić koło naszego łóżka w sypialni.

Tak jak obiecywałam dodaję zdjecie kupionego wózka
Zobacz załącznik 298749
Kolor to grafit taki lekko błyszczący w słońcu i wyglądający trochę na niebieski, tak fajnie sie mieni. na stronie internetowej mi się nie podobał, ale na żywo od razu wpadł w oko :)

Baby_55 bardzo fajny wozek:tak:

Klaudencja fajne tez sa te wozki:tak:jedyne co moge zasugerowac to slyszalam opinie ze maja malo pakowane kosze na zkaupy z ktorych wszytsko wypada i podobno dosc male siedzisko spacerowki ( chociaz z drugiej strony to wszystko zalezy kto ocenia bo co dla jednej mamy bedzie male to dla drugiej bedzie akurat:tak:)ale fajnie wyglada wizualnie i mi tez zalezy zeby godnola byla dosc wysoko:tak:

laurka, dziekuje :-) ale z zakupami to ja jeszcze poczekam troche. na razie niesmialo jeden ciuszek, ale w sumie nie spieszy mi sie, by kupowac wiecej - nie mam gdzie tego trzymac. bede musiala jakas jeszcze szafunie dokupic, bo nie ma opcji, zeby ciuszki mlodego i inne *******y gdzies pomiescic.

Ten sam mam problem brakuje miejsca dlatego od kilku dni wzielam sie za pozadki zeby zyskac miejsca i juz troche jest:tak:dobrze ze sie za to zabralam bo przekonalam sie ile zbednych rzeczy lezy pochowanych po szafach:-D

klaudencja - świetny wybór! Ja mam Urban Rider. Doskonały wybór jesli chodzi o fotelik Traveller - z powodzeniem może służyć za gondolkę w pierwszych miesiącach życia.A poza tym prawidłową pozycją dla niemowlaka tak do ok.4m-ca chyba jest leżąca i to męczenie dzieci w fotelikach kubełkowych jest okropne. a w Travellerze masz 3 stopniową regulację położenia. Karina ma rację, jesli chodzi o kosz. Ale możesz dokupić Mutsy Shopping Bag to taki specjalny kosz na zakupy mocowany dodatkowo do ramy. Popatrz na Allegro, regularnie się tam pojawiają, można tez kupić w sklepach internetowych.

Baby - gratulacje! Fajniutki wózek :)

rewelacyjny wozek, klaudencja! ja slyszalam o nim tylko swietne opinie :-) sama sie nad nim zastanawiam. gdyby nie moja milosc do bardziej nowoczesnych (designersko :-D) wozkow w stylu mury czy bugaboo, a nawet stokke ;-) to bylabym juz dawno zdecydowana. najbardziej podoba mi sie model z taka duza literka M w kolorze czerwonym, ale juz mialam czerwony implast i chcialabym cos innego. moze jasnozielony?
nie, ja sie ciesze, ze mam jeszcze tyle czasu! nie moglabym sie dzisiaj zdecydowac.

Marma, dzieki za opinie. a jak maly wyrosl z kolyski nie mialas problemu z bujaniem go? bo ja sie przyznam, ze przy Filipie, ktory bardzo malenko spal w dzien i w nocy budzil sie czesto, wlasnie korzystalismy z bujaka (nasz fotelik mial takie plozy). ale bralismy go w reke (ten fotelik) i tak nim hustalismy - tylko tak usypial, albo w lezaczku z wibracjami ustawionymi na maksa :-/ nieraz pol godziny tak machalismy tym klockiem. mozna bylo kregoslup urodzic. i moj maz sie dlatego boi wszelkich kolysek i bujakow.. ech.
ale ja sie zdecydowalam, trudno.

baby
- swieeeetny wozek :-) bardzo mi sie podoba.

karina zgadza się siedzisko spacerówki może i nie jest zbyt duże, ale w sklepie sprzedawca podsunął nam rozwiązanie z którego chyba skorzystamy - a mianowicie żeby kupić gondolę i fotelik a potem zobaczymy jak bedzie spisywał się wózek jeśli wszystko nam będzie odpowiadało możemy zawsze spacerówkę dokupić a jeśli nie to może będziemy chcieli taką już typową spacerówkę składaną... myśle że to rozsądne rozwiązanie, chociaż do tej pory cały czas myśleliśmy o kupnie całego kompletu razem. Na szczęście jeszcze czas ale myślę ze zdecydujemy się na tego MUTSY

reklama
rewelacyjny wozek, klaudencja! ja slyszalam o nim tylko swietne opinie :-) sama sie nad nim zastanawiam. gdyby nie moja milosc do bardziej nowoczesnych (designersko :-D) wozkow w stylu mury czy bugaboo, a nawet stokke ;-) to bylabym juz dawno zdecydowana. najbardziej podoba mi sie model z taka duza literka M w kolorze czerwonym, ale juz mialam czerwony implast i chcialabym cos innego. moze jasnozielony?
nie, ja sie ciesze, ze mam jeszcze tyle czasu! nie moglabym sie dzisiaj zdecydowac.

Marma, dzieki za opinie. a jak maly wyrosl z kolyski nie mialas problemu z bujaniem go? bo ja sie przyznam, ze przy Filipie, ktory bardzo malenko spal w dzien i w nocy budzil sie czesto, wlasnie korzystalismy z bujaka (nasz fotelik mial takie plozy). ale bralismy go w reke (ten fotelik) i tak nim hustalismy - tylko tak usypial, albo w lezaczku z wibracjami ustawionymi na maksa :-/ nieraz pol godziny tak machalismy tym klockiem. mozna bylo kregoslup urodzic. i moj maz sie dlatego boi wszelkich kolysek i bujakow.. ech.
ale ja sie zdecydowalam, trudno.

baby
- swieeeetny wozek :-) bardzo mi sie podoba.

Nie mieliśmy z tym problemów.
Ja jestem za tym aby dziecko nosić tulić i bujać ale w tedy kiedy tego potrzebuje a czasem dla własnej potrzeby. Jakoś z teoriom "nie noś dziecka bo się przyzwyczai" nie zgadzam się. Jeżeli coś robi się z rozsądkiem to dziecko nie będzie chciało non stop na rękach i tylko bujać. A przez pierwsze miesiące warto zaspokajać jego potrzeby bo są zrozumiałe i później takie dziecko jest w lepszej formie psychicznej. Skoro przez 9 miesięcy jest noszone i bujane, cały czas z mamusią to nic dziwnego że po urodzeniu też potrzebuje tego bardzo dużo.

Do góry