reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Dla mnie wszelkie opinie są cenne, nawet jeżeli to "tylko spostrzeżenia" ;-) a X-lander też mi się podobał ale się już "wyleczyłam"

A czemu juz sie wyleczylas ???:-)

Wiesz co ja moge powiedziec tylko ze slyszenia ze te wozki tez sie ciesza duzym powodzeniem i raczej sa dobrymi i wytrzymalymi wozkami:tak:

reklama
karina ja się wyleczyłam z tych wózków na "amortyzatorach" bo one na moje wiejskie drogi są kiepskie, jak już pisałam mam taki wózek a teraz szukam takiego "bujanego w prawo i w lewo" ;-)

hej
ja planuje kupic wozek bugaboo bee plus, b u nas bedzie idealny
mieszkam we francji w duzym miescie i napewno bedziemy jezdzic metrem i autobusami i ten wozek na to jest idealny
zna go ktos?

my planujemy zakup cameleona,ze wzgl.na bdb opinie,jest zwrotny,lekki,latwy w obsludze,sprawdza sie w kazdych warunkach i optycznie spelnia moje wymagania:o) co do bee plus,moge tylko sugerowac sie opinia przyjaciolki,ktora jest bardzo zadowolona.

tak Was poczytałam Kochane i głowa pęka od nadmiaru informacji ;)
przeglądając Wasze posty + dołączone linki z całej listy wózków wybrałam wstępnie trzy :)
Jedo Bartatina, X-lander xa i Implast Ecoline Bolder- wizualnie wszystkie mi pasują, opinie z reguły pozytywne, ale zdarzają się i przeciwnicy...dobrze, że jest jeszcze trochę czasu, bo gdybym dzisiaj miała się decydować, to nie wiem, który bym wybrała...
ale i tak dzięki Wam mam już wiekszą jasność. Zanim poczytałam posty to w ogóle nic nie wiedziałam

Mam takie pytanko. Moje dziecko urodzi się mniej więcej w połowie kwietnia. Jak myślicie, ile powinnam kupic body z krótkim rękawem, a ile z długim? I w jakich rozmiarach?

Laurka 22 - nasze urodza sie przeciez podobnie,u mnie wychodza dwa terminy jeden to miedzy 30 marzec a 1 kwiecien(z USG) a tak z @ to 7 kwiecień... wiesz zalezy jeszcze gdzie sie mieszka i jak sie mieszka (dom czy blok) bo to raczej tez ma wplyw, ja bynajmniej mam zamiar kupic okolo 6 szt na rozmiar 56-62 z dlugim rekawem i tak okolo 3-4 szt na 56-62 z krotkim, a w maju,czerwcu juz na 68 to tylko raczej z krotkim ale znajac zycie to i z dlugim sie przydadza... na poczatek kupie tak jak pisalam....

Buziaczki...

reklama
Do góry