A
asiunia876
Gość
a co wy sie uparlyscie na tego Maxi Cosi...?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo jest bardzo dobry w testach, a szukam fotelika do bazy isofix, więc tylko ten mi pasuje ;-)a co wy sie uparlyscie na tego Maxi Cosi...?
pandorka- dzięki, rozumiem że byłaś z tego rozwiązania zadowolona? a jak długo woziłaś go w foteliku zanim przesiadł się do spacerówki? i jeszcze jedno pytanie miałaś wrażenie że małemu jest wygodnie?
Ja mam wrażenie że dziecko w foteliku jest takie jakby upchane, nie ma swobody ruchów, no i chyba to trochę niewygodna pozycja do spania.
tak tak, ja wiem, są np BeSafe, Casualplay, PegPerego, Recaro, Roemer, ale te nie są kompatybilne z wózkami, które biorę pod uwagę, ba, niektóre są tylko fotelikami i koniec, do żadnego wózka nie pasujędo bazy isofix mozesz jeszcze inne tez wpiac
ja się zdecydowałam na Jedo Fyn 4, 2500 z fotelikiem i bazą i już koniec poszukiwań bo ocipieć można http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=15752400zl za calosc z fotelikiem, dosc ciekawa oferta..
to włąśnie w tym moim taka jest, na lato jak znalazł a i podnoszone siedzisko pewnie się maluszkowi spodoba, bo sobie popatrzy na świat już ;-)tylko gondola musi byc obszerna
a co jest lepsze- sprężyny /amortyzatory czy paski. Przy paskach można bujać wózkiem na wszystkie strony. Reszta jest sztywna i przy mojej wrodzonej delikatności sądzę, że po kilku miesiącach go rozwalę.