reklama
A
asiunia876
Gość
Chyba masz racje.
Bez sensu mam szukac nowego jak tametn byl ok, do tego zolty a my plci nie znamy wiec wogole dam znac potem co z tego wyszlo.
Bez sensu mam szukac nowego jak tametn byl ok, do tego zolty a my plci nie znamy wiec wogole dam znac potem co z tego wyszlo.
ja moze jutro namowie moje M na sekend hand bo jest 10zl za 1kg to on sobie pooglada spodnie dla siebie (bo chcial kiedys isc do ciucholakdu )a ja dla maluszka moze bedzie jakis kombinezonik bo macie racje cza poszukac takiego wiosennego lzejszego jak pokazywalyscie zeby nie byl za gruby. Mam pelno ciuchow ale kombinezonika na wiosne nie mam a chociaz jeden by sie przydal a mam ale od 3 do 6 mc i tak dziwny na zime chyba i dziecko z raczkami krotkimi i dlugimi nogami hihihi
A
asiunia876
Gość
jeju jak ja zaluje ze u nas nie ma ciucholandow ;D napisalam do kuzynki, zobaczymy co odpisze
an82 3-6mc to nasze dzieci beda latem, wiec kombinezonik Ci sie nie przyda ;/
an82 3-6mc to nasze dzieci beda latem, wiec kombinezonik Ci sie nie przyda ;/
madziarkas
Fanka BB :)
A mi się wydaje że kombinezonik średnio się przyda - nawet jak będzie w kwietniu chłodnawo to dzidzinka ubiorę w cieplejszego pajacyka (pod to też jakiś kaftanik można), do nosidełka i ciepłym kocykiem przykryję. WYdaje mi się to wydatek na jeden raz, porządny napewno na zimę sprawię
A my dzis wózek chcieliśmy kupić - ciężka sprawa, pół dnia oglądaliśmy, porównywaliśmy a w każdym sklepie co innego gadają Jak przeglądałam na necie to przypadł mi do gustu Tako Jumper, no i na żywo fajnie wygląda - duża kolorystyka do wyboru ale niektórzy odradzali, że niby kółka awaryjne (plastik pęka zwłaszcza zimą) i że ciezki bo rama stalowa no i teraz już nie wiem. Zastanawiam się jeszcze nad Espiro GTX lub GT ale one droższe jednak o te dwie, trzy stówki są
A my dzis wózek chcieliśmy kupić - ciężka sprawa, pół dnia oglądaliśmy, porównywaliśmy a w każdym sklepie co innego gadają Jak przeglądałam na necie to przypadł mi do gustu Tako Jumper, no i na żywo fajnie wygląda - duża kolorystyka do wyboru ale niektórzy odradzali, że niby kółka awaryjne (plastik pęka zwłaszcza zimą) i że ciezki bo rama stalowa no i teraz już nie wiem. Zastanawiam się jeszcze nad Espiro GTX lub GT ale one droższe jednak o te dwie, trzy stówki są
reklama
A
asiunia876
Gość
a jak urodzisz na poczatku kwietnia? ja wole miec niz potem mialabym sie martwic lub kombinowac. Pozatym z tego co pamietam to do maja ze spokojem sie w kurtce wiosennej chodzi wiec mysle ze taki lekki kombinezonik to nie jest strata pieniedzy, a predzej wygoda. Ja mialam dla Josha i sobie chwaleA mi się wydaje że kombinezonik średnio się przyda - nawet jak będzie w kwietniu chłodnawo to dzidzinka ubiorę w cieplejszego pajacyka (pod to też jakiś kaftanik można), do nosidełka i ciepłym kocykiem przykryję. WYdaje mi się to wydatek na jeden raz, porządny napewno na zimę sprawię
co do wozka to mam 2 znajome co maja tako i obydwie sobie bardzo chwala, az ja zaluje ze jak ja kupowalam to nie byl on modny i mam tania podrobke ;/ zadnej kola nie pelky czy cos. Jedynie dentka poszla, ale to chyba typowe. Pozatym detki sa tanie i latwo dostepne wiec nie widze nic zlego. Jakbym teraz miala kupowac jescze raz rowniez wybralabym TAKO
Podziel się: