reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Fajnie wygląda :-) ale cena ...
Nie chcę za dużo wydać na wózek zwłaszcza że troszkę później jakaś fajna spacerówka, jak to mówią 'laska' też się przyda

reklama
Nie chcę za dużo wydać na wózek zwłaszcza że troszkę później jakaś fajna spacerówka
dokladnie! Ja teraz zaluje ze kupilam wozek 3 w 1 bo ze spacerowki i tak kozystalam moze z miesiac a z fotelika moze ze 2 miesiace. Wtedy myslalam ze lepiej sie oplaca bo raz kupisz i wszystko masz i nie musisz sie martwic a to wcale nie prawda. Ja pomimo ze nie mieszkam na pietrze i wozka dzwigac nie musialam, nie usmiechalo mi sie pchac kolosa (mowie o spacerowce) z ciagle przybierajacym na wadze maluchem, do tego zakupy i po 5min jezyk do ziemi. Dlatego stosunkowo szybko zakupilam spacerowke- parasolke i uzywamy ja do dzis. Chyba najlepsza rzecz jaka wymyslili :D tanie lekkie i zajmuje tyle co nic.
Fotelik uzywalismy 2 mc bo mlody z niego najzwyczajniej w swiecie wyrosl!!! na dlugosc! I kupilismy taki od 0+ do 4lat.

Takze dziewczyny naprawde zastanowcie sie czy aby na pewno chcecie to 3 w 1, bo kusza cena wygladem, ale czy to sie naprawde w zyciu przydaje, to juz zobaczycie same ;)

asiunia - ja właśnie mimo tych negatywnych opini na Tako się zdecyduję. W sumie jak się poczyta o innych wózkach to zawsze (tak jak z wszystkim innym) można znaleźć opinie różniaste.

Myślałam o takim cieplejszym pajacyku z kapturem w stylu baby, ale można go potraktować jako wiosenny kombinezonik bo ten z Żyrafką to w sumie wygląda podobnie, no i oba słodziutkie :happy:

dokladnie! Ja teraz zaluje ze kupilam wozek 3 w 1 bo ze spacerowki i tak kozystalam moze z miesiac a z fotelika moze ze 2 miesiace. Wtedy myslalam ze lepiej sie oplaca bo raz kupisz i wszystko masz i nie musisz sie martwic a to wcale nie prawda. Ja pomimo ze nie mieszkam na pietrze i wozka dzwigac nie musialam, nie usmiechalo mi sie pchac kolosa (mowie o spacerowce) z ciagle przybierajacym na wadze maluchem, do tego zakupy i po 5min jezyk do ziemi. Dlatego stosunkowo szybko zakupilam spacerowke- parasolke i uzywamy ja do dzis. Chyba najlepsza rzecz jaka wymyslili :D tanie lekkie i zajmuje tyle co nic.
Fotelik uzywalismy 2 mc bo mlody z niego najzwyczajniej w swiecie wyrosl!!! na dlugosc! I kupilismy taki od 0+ do 4lat.

Takze dziewczyny naprawde zastanowcie sie czy aby na pewno chcecie to 3 w 1, bo kusza cena wygladem, ale czy to sie naprawde w zyciu przydaje, to juz zobaczycie same ;)

Ja sobie wykombinowałam że jednak niedrogi 3 w 1 kupię a potem spacerówkę - nie wiem czy ma to sens. No bo kupować tylko samą gondolę i osobno nosidełko??? No bo jednak nosidełko się przyda np. do samochodu

A my kupiliśmy używany wózek jedo fyn 3ds-dokładnie taki jak chciałam-czekamy właśnie aż do nas dotrze-ale sądzę że będziemy zadowoleni, bo stan jest prawie idealny a udało mi się go kupić naprawdę za grosze-455 zł już z przesyłką-a jak patrzyłam to używane są po 800-900 a nowe ok. 1300-1400zl:)doszliśmy do wniosku że za takie pieniądze to nawet gdyby się tylko gondola przydała to i tak warto-chociaż myślę, że i w spacerówce troszkę pojeździ,a dopiero po zimie(następnej oczywiście:)kupimy lżejszą spacerówkę.do tego tylko dokupimy fotelik samochodowy Maxi.

Ja miałam wózek 2 w 1 ten który chcę sprzedać i byłam zadowolona, spacerówka była wygodna na moje wiejskie drogi bo "parasolką" bym się zakopała w piachu na pierwszym zakręcie ;-) to są wózki do miasta i na zakupy a nie na porządne spacery po lesie i polnych drogach! Każdy musi zadecydować sam co mu się przyda (zależy gdzie mieszkacie!). Też jestem zdania że nie ma sensu wywalać pieniędzy, dlatego warto kupić używany!

asiunia-pomóż!Pisałaś o kombinezonie-ja też o nim myślałam,tylko kompletnie nie wiem z jakiego materiału go szukać:czy z takiego jak zimowy,tylko cieńszy?Bo nie mam kompletnej wiedzy na te miesiące po porodzie,jeśli chodzi o noworodka (Marysię urodziłam w grudniu).
No i z góry dzięki za odpowiedź!

moj ulubiony watek :-) jejku, ciesze sie, zaraz styczen i luty, wiec mega wyprzedaze, no i potem wozek bedzie koniecznoscia :-) :-) :-) mam wybrane lozeczko z ikei, materacyk mam, posciel w sumie tez mam - moze jedna dokupie i beda chlopaki dzielic sie poscielkami, a moze im kupie z okazji urodzin dzidzi prezenty w postaci DUZEJ poscieli? no zobaczymy.

a co do wozka - to ja kupie fajny i chodliwy, zeby potem dobrze go sprzedac :-) albo w sumie zatrzymam go siostrze? ona w ciagu roku chce sie jakos zdecydowac, wiec jej zatrzymam chyba. a co tam. zreszta po moich wpadeczkach to moge sie w sumie spodziewac niespodzianki jeszcze ;-)

a spacerowka parasolka to naprawde wypasssss. wtedy warto zainwestowac ciut wiecej, bo sie najdluzej uzywa.

tak czy siak mi sie podoba chyba ten najbardziej. jakos ciagle o nim mysle, kiedy mysle o wozku:

WÓZEK JANE UNLIMIT + GONDOLA + FOTELIK J42 r2010 (1386825121) - Aukcje internetowe Allegro

tylko u nas w sklepie ponad 700zl taniej :-)

reklama
MamusiaDorusia ja mialam taki z takiej jakby frotty. Nie byl on taki jak typowo zimowe ciut cienszy tylko z materialu ale ciut grubszego niz welur czy polar.
No i wlasnie mam problem bo go dostalam w prezencie i nigdzie takiego nie moge znalesc, ale juz napisalam do kuzynki i zobaczymy moze mi go odda, wtedy wkleje fotki (ale mysle ze juz po nowym roku).
Ja rodzilam we wrzesniu, ale bylo jeszcze cieplo wiec w sumie na 1 spacer pojechal w samych ciuszkach ale nastepne juz w tym kombinezoniku, dopiero po nim przeszedl na zimowy.

Do góry