reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
kozica ja mam tą poduszkę kojec do spania Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl i po porodzie zamierzam jej używać do karmienia, ale jesli w ciąży takiej nie kupisz to właściwie chyba szkoda wydawać tyle pieniędzy i lepiej kupić albo tak jak mówi asiunia876 albo kupić tą specjalną tylko do karmienia-ona jest mniejsza i też trochę tańsza. generalnie miałam okazję karmić dziecko szwagra i naprawdę takie poduszki się przydają:)

Ja kupiłam na allegro kombinezonik wiosenno-jesienny, wygląda tak

w środku jest wyłożony bawełenką, a z zewnątrz jest welurkowy, gdyby było zbyt zimno to przykryję małego kocykiem albo wezmę śpiworek i będzie ok :)

Załączniki

• PC306142.jpg
    PC306142.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 56
an82 ja myslalam o troche cienszym kombinezonie. Ja mialam do Josha z takiej frotty czy czegos. Byl akurat na jesien wiec mysle ze na wiosne podobny mi sie przyda. czekaj poszukam czegos zeby ci pokazac o co mi chodzi...

asiunia ja szukałam pod kombinezonikami i przweglądałam poszczególne stronki, ostatecznie znalazłam ten w Krakowie za 5,50 zł:szok:

reklama
To Ci sie rzeczywiscie udalo. Ja wlasnie nie wiem czy kupowac nowy czy moze poprosic kuzynke by zwrocila mi tamten? Jakos tak mi glupio bo nie wiem czy nie wydala tego dalej... Nie wiem co robic?

Do góry