reklama
Aenye można kupić łóżeczko z przewijakiem np takie:
GRATIS moskitiera + uchwyty KOJEC LOZECZKO semi (1667687821) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie
LOZECZKO TURYSTYCZNE KOJEC+GRATIS! NIEMIECKI MODEL (1682349462) - Aukcje internetowe Allegro
lub takie
KOJEC,ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE, -SUPER CENA,3 WZORY (1671223771) - Aukcje internetowe Allegro
LOZECZKO TURYSTYCZNE KOJEC+GRATIS! NIEMIECKI MODEL (1680949274) - Aukcje internetowe Allegro
*PROMOCJA NAJTANIEJ* ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC (1665676296) - Aukcje internetowe Allegro
GRATIS moskitiera + uchwyty KOJEC LOZECZKO semi (1667687821) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie
LOZECZKO TURYSTYCZNE KOJEC+GRATIS! NIEMIECKI MODEL (1682349462) - Aukcje internetowe Allegro
lub takie
KOJEC,ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE, -SUPER CENA,3 WZORY (1671223771) - Aukcje internetowe Allegro
LOZECZKO TURYSTYCZNE KOJEC+GRATIS! NIEMIECKI MODEL (1680949274) - Aukcje internetowe Allegro
*PROMOCJA NAJTANIEJ* ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC (1665676296) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
laski a po co wam takie łóżeczka?
kurde ja ani do jednego dziecka tego nie uzywalam...
na górze w domu mam leżaczek-bujaczek no i łóżeczko, a na dole wózek ew. leżaczek-bujaczek można znieść z góry...
no chyba ze na wczasy wziąć ze sobą, ale na domowy użytek?
kurde ja ani do jednego dziecka tego nie uzywalam...
na górze w domu mam leżaczek-bujaczek no i łóżeczko, a na dole wózek ew. leżaczek-bujaczek można znieść z góry...
no chyba ze na wczasy wziąć ze sobą, ale na domowy użytek?
..aenye
Mama grudniowa'06
ja wiem, ale mi sie podoba tylko takie, ktore wstawilam ;-) konkretnie model krowka. widzialam je na zywo i jest sliczne. i pasowaloby mi do pokoju dzieciecego. tylko przydalby mi sie przewijak na wakacjach i dlatego pytam, a ten model jest bez przewijaka..
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE - KOJEC 2 poziomy 6 WZORÓW (1680300699) - Aukcje internetowe Allegro
morgaine, ale przewijak usztywniany (bo taki mam) czy wlasnie taki turystyczny?
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE - KOJEC 2 poziomy 6 WZORÓW (1680300699) - Aukcje internetowe Allegro
morgaine, ale przewijak usztywniany (bo taki mam) czy wlasnie taki turystyczny?
nie no na wczasy to tak. ale w domu sie zastanawiam czy uzywacie...
aenye wlasnie nie pamietam... chyba jednak taki w komplecie co jest..ale jak wymiar łóżeczka pasuje do przewijaka to w czym problem moze byc? mnie sie wydaje ze powinno byc ok... moze zadzwon i zapytaj sprzedawce, pewnie przewijaki tez sprzedaje i moze sprawdzic
aenye wlasnie nie pamietam... chyba jednak taki w komplecie co jest..ale jak wymiar łóżeczka pasuje do przewijaka to w czym problem moze byc? mnie sie wydaje ze powinno byc ok... moze zadzwon i zapytaj sprzedawce, pewnie przewijaki tez sprzedaje i moze sprawdzic
..aenye
Mama grudniowa'06
ha, doczytalam morgaine ;-) ja uzywalam turystycznych zamiast zwyklych (oczywiscie z normalnym materacem) w domu. miaam drewniane, ale go nie lubilam, dzieci walily sie w glowe, klinowaly nozki miedzy szczebelkami.. takze zobaczymy. teraz tez nam drewniane i srasznie mi sie podoba (zielone), ale nie wiem, jak na dluzsza mete. na pewno turystyczne i tak mi sie przyda, duzo jezdzimy, a i dziecko rodzicom lubimy podrzucic ;-)
ja mam łóżeczko pożyczone...kolezanka nie miala gdzie trzymac rzeczy po dziecku, a kiedys w przyszlosci chciala miec drugie, ja akurat bylam w ciąży i na przechowanie dostałam parę rzeczy no a teraz w koncu po 4 latach pojawiło się to drugie bobo u niej i w styczniu będę musiała oddać.
ale mam swoje łóżeczko, po Starszaku, tylko bez materaca..no ale nei wiem czy nowego czegoś na dłuższą metę nie kupimy... chłopcy spią na 'długich'łóżkach już od dawna, ale trzecia lokatorka najlepiej jakby najdluzej jak to mozliwe w czyms krótszym spala z racji oszczednosci miejsca przeciez do tych aut, torów i innych samolotów dojdą jeszcze wózki i lalki!! matko jak mys ie pomiescimy;-)
ale jakos mnie sei te turystyczne nie podobają... juz myslalam o takim większym łóżeczku z którego potem 'przednią' ścianę się wyciąga i zostaje takie łóżko, tylko krótsze a nie 2metrowe...
ale mam swoje łóżeczko, po Starszaku, tylko bez materaca..no ale nei wiem czy nowego czegoś na dłuższą metę nie kupimy... chłopcy spią na 'długich'łóżkach już od dawna, ale trzecia lokatorka najlepiej jakby najdluzej jak to mozliwe w czyms krótszym spala z racji oszczednosci miejsca przeciez do tych aut, torów i innych samolotów dojdą jeszcze wózki i lalki!! matko jak mys ie pomiescimy;-)
ale jakos mnie sei te turystyczne nie podobają... juz myslalam o takim większym łóżeczku z którego potem 'przednią' ścianę się wyciąga i zostaje takie łóżko, tylko krótsze a nie 2metrowe...
my tez mamy turystyczne..starszak spal w nim w dzien na dole jak nie chcial w wozku..no i tez bylo uzyteczne jak chcialam wyjsc na chwile np do toalety to malego raczkujacego babla mozna bylo tam wlozyc :-) nie mowiac o wyjazdach...a w polsce babcia kupila drugie i jak tam bylismy to jezdzilo z nami wszedzie :-) o ile pamietam to bylo coneco..
Morgaine ikea ma lozka na 145cm my mamy takie bo malo miejsca w pokoiku a wczesniej mialam lozko/lozeczko na 140cm..starszak dlugo w nim spal i spalby nadal ale oddal lozeczko bratu ;-)
Morgaine ikea ma lozka na 145cm my mamy takie bo malo miejsca w pokoiku a wczesniej mialam lozko/lozeczko na 140cm..starszak dlugo w nim spal i spalby nadal ale oddal lozeczko bratu ;-)
reklama
Podziel się: