reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
laski a po co wam takie łóżeczka?
kurde ja ani do jednego dziecka tego nie uzywalam...
na górze w domu mam leżaczek-bujaczek no i łóżeczko, a na dole wózek ew. leżaczek-bujaczek można znieść z góry...

no chyba ze na wczasy wziąć ze sobą, ale na domowy użytek?:confused:

nie no na wczasy to tak. ale w domu sie zastanawiam czy uzywacie...

aenye wlasnie nie pamietam... chyba jednak taki w komplecie co jest..ale jak wymiar łóżeczka pasuje do przewijaka to w czym problem moze byc? mnie sie wydaje ze powinno byc ok... moze zadzwon i zapytaj sprzedawce, pewnie przewijaki tez sprzedaje i moze sprawdzic:)

ha, doczytalam morgaine ;-) ja uzywalam turystycznych zamiast zwyklych (oczywiscie z normalnym materacem) w domu. miaam drewniane, ale go nie lubilam, dzieci walily sie w glowe, klinowaly nozki miedzy szczebelkami.. takze zobaczymy. teraz tez nam drewniane i srasznie mi sie podoba (zielone), ale nie wiem, jak na dluzsza mete. na pewno turystyczne i tak mi sie przyda, duzo jezdzimy, a i dziecko rodzicom lubimy podrzucic ;-)

ja mam łóżeczko pożyczone...kolezanka nie miala gdzie trzymac rzeczy po dziecku, a kiedys w przyszlosci chciala miec drugie, ja akurat bylam w ciąży i na przechowanie dostałam parę rzeczy:) no a teraz w koncu po 4 latach pojawiło się to drugie bobo u niej i w styczniu będę musiała oddać.
ale mam swoje łóżeczko, po Starszaku, tylko bez materaca..no ale nei wiem czy nowego czegoś na dłuższą metę nie kupimy... chłopcy spią na 'długich'łóżkach już od dawna, ale trzecia lokatorka najlepiej jakby najdluzej jak to mozliwe w czyms krótszym spala z racji oszczednosci miejsca:) przeciez do tych aut, torów i innych samolotów dojdą jeszcze wózki i lalki!! matko jak mys ie pomiescimy;-)

ale jakos mnie sei te turystyczne nie podobają... juz myslalam o takim większym łóżeczku z którego potem 'przednią' ścianę się wyciąga i zostaje takie łóżko, tylko krótsze a nie 2metrowe...

my tez mamy turystyczne..starszak spal w nim w dzien na dole jak nie chcial w wozku..no i tez bylo uzyteczne jak chcialam wyjsc na chwile np do toalety to malego raczkujacego babla mozna bylo tam wlozyc :-) nie mowiac o wyjazdach...a w polsce babcia kupila drugie i jak tam bylismy to jezdzilo z nami wszedzie :-) o ile pamietam to bylo coneco..
Morgaine ikea ma lozka na 145cm my mamy takie bo malo miejsca w pokoiku a wczesniej mialam lozko/lozeczko na 140cm..starszak dlugo w nim spal i spalby nadal ale oddal lozeczko bratu ;-)

reklama
Do góry