reklama
A
asiunia876
Gość
no jak to anglicy nie ogladaja sie nigdy na ulicy za nikim, ale starsze osoby tak dyskretnie spogladali. :-) ja sie nauczylam od nich - zeby miec gdzieś to co ludzie mysla, wazne ze mi z tym dobrze ;-)Asiunia suuper :-) i jak dobrani kolorystycznie :-)
chustowe mamy w UK jakos malo widoczne..nie ogladaja sie za Toba na ulicy? ;-)
pandora83
Fanka BB :)
edit: pandora chcesz foto mojego brzucha z i bez gorsetu? moge zrobic takie before i after;-)
nady pewnie a z tym rozmiarem to też mam dylemat ale chyba zrobie tak jak napisali na aukcji zmierzę się i wybiorę dokładnie taki rozmiar jak wyjdzie z pomiaru
Asiunia- ładnie wyglądacie
Koot
W chustach wyglądacie rewelacyjnie.
Ja bym się nie wstydziła chodzić tak po ulicach, to bardzo wygodne wygląda...tez chce, ale kasy brak Na razie priorytet to laktator. Mendeli polecacie, nie?
Ja jeszcze czekam na wizyte u gina i śmigam na fitness, jak mi pozwoli
Ja bym się nie wstydziła chodzić tak po ulicach, to bardzo wygodne wygląda...tez chce, ale kasy brak Na razie priorytet to laktator. Mendeli polecacie, nie?
Ja jeszcze czekam na wizyte u gina i śmigam na fitness, jak mi pozwoli
Sunshine_Baby
Dziewczyny, ja mam taką chustę, ale jeszcze małej w niej nie nosiłam. Co sądzicie?
Chusty typu "kołyska" Lulu - Chusty do noszenia dzieci – Mamuka.pl
Chusty typu "kołyska" Lulu - Chusty do noszenia dzieci – Mamuka.pl
Asia i morigan sorry że się wtrącę ale nie pionizujcie jeszcze dzieci bo im kręgosłup siądzie. Kręgosłup dziecka nie jest jeszcze przystosowany do pionizacji. One nawet jeszcze główki sztywno same nie trzymają. Wiążcie i układajcie dzieci w pozycjach kołyski. Na tą są jeszcze za małe. A nosicie dzieci nie kilka minut tylko kilka godzin...
reklama
marma dzieki za uwaage. wlasnie tak sobie myslalam ze do odbicia pionizowac to co innego niz pare godzin w tym...z tym ze nie weim czy moja wytrzyma w 'kolysce' ale popróbuje.
od kiedy nosilas pionowo?
p.s. wczoraj wyszlam z lazienki rano z takimi slowami wypowiedzianymi dosc glosno: jutro kupię jej smoczka! kupię 5 smoczków!!!
MŁODA ZASMOCZKOWANA
tzn. teraz śpi bez bo wyplula sobie, ale jak ja mam cos zrobic przy chlopakach jak ona od dwoch dni na cycu wisi1!!! no co ja smoczek jestem czy ki pieron??!!;-)
od kiedy nosilas pionowo?
p.s. wczoraj wyszlam z lazienki rano z takimi slowami wypowiedzianymi dosc glosno: jutro kupię jej smoczka! kupię 5 smoczków!!!
MŁODA ZASMOCZKOWANA
tzn. teraz śpi bez bo wyplula sobie, ale jak ja mam cos zrobic przy chlopakach jak ona od dwoch dni na cycu wisi1!!! no co ja smoczek jestem czy ki pieron??!!;-)
Podziel się: