reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
asiunia ehhh no gitesowo wyglądacie w tych chustach!!!! A Maduś mi się duży wydaje czy to takie złudzenie???

Asiunia suuper :-) i jak dobrani kolorystycznie :-)
chustowe mamy w UK jakos malo widoczne..nie ogladaja sie za Toba na ulicy? ;-)

Asiunia suuper :-) i jak dobrani kolorystycznie :-)
chustowe mamy w UK jakos malo widoczne..nie ogladaja sie za Toba na ulicy? ;-)
no jak to anglicy nie ogladaja sie nigdy na ulicy za nikim, ale starsze osoby tak dyskretnie spogladali. :-) ja sie nauczylam od nich - zeby miec gdzieś to co ludzie mysla, wazne ze mi z tym dobrze ;-)

edit: pandora chcesz foto mojego brzucha z i bez gorsetu?:-D moge zrobic takie before i after;-)

nady pewnie:tak: a z tym rozmiarem to też mam dylemat ale chyba zrobie tak jak napisali na aukcji zmierzę się i wybiorę dokładnie taki rozmiar jak wyjdzie z pomiaru:tak:

Asiunia- ładnie wyglądacie:tak:

W chustach wyglądacie rewelacyjnie.
Ja bym się nie wstydziła chodzić tak po ulicach, to bardzo wygodne wygląda...tez chce, ale kasy brak:( Na razie priorytet to laktator. Mendeli polecacie, nie?
Ja jeszcze czekam na wizyte u gina i śmigam na fitness, jak mi pozwoli

Asia i morigan sorry że się wtrącę ale nie pionizujcie jeszcze dzieci bo im kręgosłup siądzie. Kręgosłup dziecka nie jest jeszcze przystosowany do pionizacji. One nawet jeszcze główki sztywno same nie trzymają. Wiążcie i układajcie dzieci w pozycjach kołyski. Na tą są jeszcze za małe. A nosicie dzieci nie kilka minut tylko kilka godzin...

reklama
marma dzieki za uwaage. wlasnie tak sobie myslalam ze do odbicia pionizowac to co innego niz pare godzin w tym...z tym ze nie weim czy moja wytrzyma w 'kolysce' ale popróbuje.
od kiedy nosilas pionowo?

p.s. wczoraj wyszlam z lazienki rano z takimi slowami wypowiedzianymi dosc glosno: jutro kupię jej smoczka! kupię 5 smoczków!!!

MŁODA ZASMOCZKOWANA:-D
tzn. teraz śpi bez bo wyplula sobie, ale jak ja mam cos zrobic przy chlopakach jak ona od dwoch dni na cycu wisi1!!! no co ja smoczek jestem czy ki pieron??!!;-):-D :cool2:

Do góry