reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

jutro kupuję parafine:-)
napisałam czemu ale mi zjadło więc niech sie wypcha klawiatura jedna!!

a skoro to wątek zakupowy to jutro idę na ostatnie zakupy: Nikosiowi pizamki ze dwie, papcie dla obu chlopakow - tzn trampeczki takie. mlodemu jakas bluzke. nie weim co tam jeszcze potrzebuja.
no i zabawki im musze pokupic!!! mialam od aenye ale nie iwem czy zdążą przyjść :angry:
o idem oblookać co tam aenye ma na allegro, moze jeszcze mi paczke spakuje przed porodem;-) przeciez my ostatnie rodzimy :angry:

reklama
aenye co to jest piaskolina? tzn. czytałam co to, ale czy fajne>? i czy jak kupię Konradowi to dla Nikosia 2latka to za 'dorosle'?

Morgaine jesli mowisz o tym "moonsand" (brzmi jak piaskolina :-D ) to kupilismy mlodemu i uwazam ze jeszcze za maly schowalismy na pozniej..ale nie wiem czy to to :-)
ale dla Twojego pieciolatka to ok :-)

Morgaine - po piaskolinie to burdel w całej kuchni :) ale zabawa fajna, ja już wolę tą Play Doh, kup chomika zhu zhu :) u nas to hicior ostatnio

Morgaine jesli mowisz o tym "moonsand" (brzmi jak piaskolina :-D ) to kupilismy mlodemu i uwazam ze jeszcze za maly schowalismy na pozniej..ale nie wiem czy to to :-)
ale dla Twojego pieciolatka to ok :-)
no ja chciałabym dla 5ciolatka, ale jak Młody to zobaczy to mój nie da się pobawić :-( w ogóle się wczoraj wkurzyłam, szukałam zabawki dla Konrada, takiej edukacyjnej i są takie fajne...ale Młody zaraz by beczał i mu to rozwalał i przeszkadzał...no i nie wiem co robić, bo przecież nie będę krzesełka uczydełka 5ciolatkowi kupować!@!!!!!!! :angry:
Morgaine - po piaskolinie to burdel w całej kuchni :) ale zabawa fajna, ja już wolę tą Play Doh, kup chomika zhu zhu :) u nas to hicior ostatnio
żadnych zwierząt!!!!!!! a niech mnie green peace zjedzą, ŻADNYCH ZWIERZĄT@@@@!!!!!!!!

idę luknąć co to play doh...

EDIT: PLAY DOH JEST SUPER DLA MOJEGO DZIECIA!! ON UWIELBIA BAWIĆ SIĘ W KUCHARZA!!!!!!!!!!!!

DZIĘKI HATORSKA :*

edit 2: jeszcze coś dla młodego muszę znaleźć... :-( chciałabym krzesełko uczydełko, ale drogie :-(

Ostatnia edycja:
morgaine play doh to ciastolina tylko rozne zestawy do niej mozna dobrac i napewno obaj beda sie nia bawic tylko na inny sposob :-D moj mlody uwielbia ciastoline juz mialam kilka kompletow :-)

Dokladnie moragine tak jak wilmek mowi. Wez kup np 2 rozne zestawy play doh i obaj beda mieli radoche, a ty poczucie ze jestes sprawiedliwa. Ciastoline kochaja dzieci w kazdym wieku.
Tylko pamietaj chowaj ja potem spowrotem do pudelek bo ci wyschnie.

dobra to sie musze skontaktowac z naszą zabawkową guru....;-)

edit: asiunia a wiesz ze nie powinno sie dzieciakom takich samych zabawek/ciuchow itd. kupowac....

w kazdym trzeba budowac poczucie indywidualnosci;-) to z ksiazki jaką czytam, nie ze ja mądra jestem hahahah wiec chyba jednak Mlodemu kupie taki zegar, co by sie godzin uczyl...

reklama
a moi jak nie dostaja po rowno to sciagaja sobie z grzbietow nawzajem. wiec kupuje rowno i to samo, tylko np kolor czy obrazek inny, np bluzka pomaranczowa z triceratopsem i szara z t-rexem ostatnio. zabawki to samo, jak puzzle to x2 tylko obrazki inne (ale np 2x cars, 2 x mickey itd, bo jak kupie 1x cars 1 x mickey to bedzie afera).

a play doh jest ekstra, ja tez kupuje dzieciom teraz na swieta :-)

na 1 zestaw polecam lodziarnie, to jest hicior, ma duzo fajnych elementow :-)

wszystkie robicie prezent dla dzieci od maluszka? ja jakos tego nie planowalam. czemu? to naprawde potrzebne?

moon sand w ogole jest beznadziejny, nie wiem, jakos nie umialam sie tym bawic ja, a co dopiero mali.

ja polecam te pilki do skakania, ostatni hit u nas.

Do góry