reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

nie, dla mnie za jasne, to takie ecru jest.

powiem ci, ze ja nosze zwykle 38 i byly na mnie dobre, ale tak na styk, tzn latem pewnie troche mi bedzie puchla stopa, wiec wzielam sobie rozmiar wieksze - ale tylko dlatego, ze ta gumka tak przytrzymuje noge.

reklama
a nie będą ci człapać? ja mam tak 39/40 z atmosphere noszę 7. więc wydaje mi się że 40 była by dobra. a nie był by to dla ciebie problem z kupnem i wysłaniem mi?

nie :-) tzn zaden, ale bede w okolicach tego sklepu dopiero w poniedzialek, o ile nie urodze. jak nie teraz to najwyzej pozniej, albo kogos poprosze, jesli bardzo ci zalezy.

nie spoko. boso nie chodzę , ale za taka kasę wydaja sie super i maja wkładke skórzana co się rzadko zdarza. przy okazji prosiła bym o pana metkę i jeszcze jakaś zawieszka do wózka byłam zainteresowana. podeslij link z allegro z waszymi zabawkami to coś wybiorę chyba że zaproponujesz mi jakąś sprawdzoną. bo moja Maja nie ma ani jednej zabawki.

heh dobry pomysł, pan metka i buty;-) aenye, coś czuję że będziesz miała dużo roboty z pakowaniem paczek!!!!!!!!!!!

nieeeee
Ty nie możesz jeszcze rodzić!!!! musisz nas obkupić;-)

p.s. asiunia prześlę bezp.do mnie więc ten kłopot Ci odpada;-)

hehe ;-)

spoko, jak bede szla do sklepu to ci powiem :-) dzis z domu nie wychodze, niestety..

a to link do naszych aukcji, kurde, zabawek przyczepianych do wozka mamy wpizdu, nie wiem, co jest wystawione, a co nie (mamy tez stacjonarna sprzedaz). popatrz sobie:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

polecam k's kids, fehn, tiny love, fisher price, to sa takie markowe zabawki, wg mnie super :-) ale sprawdzonej nie mam, jeszcze nie ogladalam.

reklama
ja do wózka planuję wkładać taka pielucho- ceratkę pod pupę. Choć przy Kacprze nie zdarzyło mi się żeby mi przemoczył ubranie na dworze. Ale w tedy stanowczo cieplej go ubierałam i spacery nie były za długie.

Do góry