reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

mitaginko, probowalam zrobic sobie zdjecie - pstryknelam z 15 fotek - koszmar, na kazdym wygladam jak ksiezyc w pelni, wiec sie nie pokazuje i juz. jak mi maz zrobi lepsza to moze. ;-)

reklama
Aenye, to wyslij mi, to przerobię Ci w photoshopie i będziesz jak super gwiazda filmowa :-) Tylko w sumie po co... nie możesz nam pokazać tych co masz? PRzecież to nie randka :-D

aenye my i tak Ci tu miłość wyznamy.
wstaw fotkę, chcemy fryzurę zobaczyć!!!!

a pytałaś mnie o typy imion, już kiedyś podawałam, totalnie nie w Twoim guście ;-) ale podam jeszcze raz:
cholera już żadne mi się nie podoba:-(
Adrian, Bartosz, może Patryk:confused:, Antoś, Konrad of course:-D , Miron, Bruno(n), kiedyś myśleliśmy o Leonardzie, ale jakieś takie.
no i Jeremi bądź Jeremiasz

imiona slabe ;-) hehehehe. Konrad jeszcze jeszcze, ale jakos nie na moje dziecie.. no nic, urodzi sie JUTRO (anisad :-p) i zobaczymy..

a to moje butki:

Załączniki

• buty.jpg
    buty.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 41
kurde, do jakich sklepów Ty chodzisz babo jedna?! Aenye, ja też chcę takie baleriny, zajefajne są!
Chociaz dzisiaj mierzyłam też takie podobne ale zamiast różyczek miały takie bombelkowe kwiatuszki ale dwa razy droższe oczywiście no i też mega ciasne przy spuchniętych stopach.

laski, ja jestem zakochana w tych butach, naprawde sa mieciutkie, na podeszwie cienkiej, niewidocznej, ale gumowej z takimi gumowymi wypustkami, w srodku dosc gruba skorzana wkladka z pianka pod spodem - czyli bardzo miekkie, nie jak wiekszosc balerin twardych jak drewno. gumka wokol jest dosc mocna, ale w ogole nie obciska, no nie wiem, jak to wytlumaczyc, ale naprawde sa superwygodne, lepsze od trampek, a jednoczesnie ladne :-) szkoda, ze tylko czarne i jasne kremowe, bo kupilabym wiecej.

kupilam w sklepie z takimi chinskimi butami, hehe, no naprawde, wszystkie buty w czerwonych pudelkach, ceny od 8zl do 49 chyba max ;) julia.s czy cos tkaiego jest na pudelkach napisane, a wszystkie buty z allegro te tansze maja ;-) widzialam mase ladnych, na obcasie, kozakow itp.

jak chcecie moge wam kupic i wyslac ;-) ale zwrotow chyba nie ma.

tak wygladaja z boku:

Załączniki

• Zdjęcie0632.jpg
    Zdjęcie0632.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 51
reklama
to super ze są mienciutkie bo mnie wszystkie baleriny pija w zasrana kość! a jaka jest rozmiarówka normalna czy zaniżona? kremowe też kupiłaś?

Do góry