reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
ducha wklej fotkę w nowej fryzurce, bo mam wrażenie że przesadzasz jak baba w ciąży:-D

no kurde, nie chodzi o to czy wyglądam tragicznie, czy mniej tragicznie, ale o sam fakt! Ja po prostu lubiłam strasznie swoje dlugie włosy i te mnie najzwyczajniej na swiecie wk....., poza tym mam nerwa na rozumienie slowa końcówki przez tę fryzjerkę, wrrrr. Ale i tak ją myszy zjedzą, a niech ma!

a fotę postaram się wkleić jak zrobię nooo

AAAa, wcisnę się Wam w temat, bo za mną też taka marynara chodzi, czy do bluzki w stylu marine ale biało-czarnej (paseczki) to to będzie się komponowało?
wybaczcie głupie pytanie, ale ciążowe zaćmienie mózgowe primo, a secundo - przeciez teraz tego nie sprawdzę.....

AAAa, wcisnę się Wam w temat, bo za mną też taka marynara chodzi, czy do bluzki w stylu marine ale biało-czarnej (paseczki) to to będzie się komponowało?
wybaczcie głupie pytanie, ale ciążowe zaćmienie mózgowe primo, a secundo - przeciez teraz tego nie sprawdzę.....

moim zdaniem będzie OK, tzn. lepiej wtedy jak ta marynarka też będzie czarna (ja akurat mam czarną, a inną taką z długim rękawem w granacie, a najchętniej bym sobie taka jak tą czarna jeszcze granatowa sprezentowała)

właśnie to jest fajne że taka klasyka to ze wszystkim sie fajnie łaczy, nawet z sukieneczką:-)

reklama
Dziękuję Wam bardzo. Na dwie marynki się nie zdecyduję na raz, bo chajsu tyle nie ma. No to teraz nie pozostaje mi nic innego tylko łowy :D Mój mąż oszaleje,jeszcze nie wie nic co się szykuje, a ja planuję wymianę garderoby niemal kompleksowo i powoli wdrażam swój plan :D

Do góry