reklama
A
asiunia876
Gość
aha te sandalki to maja rozmiary np 3-4, 5-6, 7-8. wiec powiedzmy bardzo uniwersalne. to ile mam ich kupic?
ducha
Tymciowa mama :)
ducha wklej fotkę w nowej fryzurce, bo mam wrażenie że przesadzasz jak baba w ciąży
no kurde, nie chodzi o to czy wyglądam tragicznie, czy mniej tragicznie, ale o sam fakt! Ja po prostu lubiłam strasznie swoje dlugie włosy i te mnie najzwyczajniej na swiecie wk....., poza tym mam nerwa na rozumienie slowa końcówki przez tę fryzjerkę, wrrrr. Ale i tak ją myszy zjedzą, a niech ma!
a fotę postaram się wkleić jak zrobię nooo
wszystkim spragnionym modnych butów polecam takie
Buty w kształcie końskich kopyt - Foto - Uroda w Onet.pl
Buty w kształcie końskich kopyt - Foto - Uroda w Onet.pl
AAAa, wcisnę się Wam w temat, bo za mną też taka marynara chodzi, czy do bluzki w stylu marine ale biało-czarnej (paseczki) to to będzie się komponowało?
wybaczcie głupie pytanie, ale ciążowe zaćmienie mózgowe primo, a secundo - przeciez teraz tego nie sprawdzę.....
wybaczcie głupie pytanie, ale ciążowe zaćmienie mózgowe primo, a secundo - przeciez teraz tego nie sprawdzę.....
anisad
Fanka BB :)
mitaginka, czy ja mam coś ze wzrokiem ? Czy ten facet też ma takie buty na sobie ? Okropny wymysł takie buty ! Obrzydzają mnie :-)
antonina01
Fanka BB :)
AAAa, wcisnę się Wam w temat, bo za mną też taka marynara chodzi, czy do bluzki w stylu marine ale biało-czarnej (paseczki) to to będzie się komponowało?
moim zdaniem będzie OK, tzn. lepiej wtedy jak ta marynarka też będzie czarna (ja akurat mam czarną, a inną taką z długim rękawem w granacie, a najchętniej bym sobie taka jak tą czarna jeszcze granatowa sprezentowała)
właśnie to jest fajne że taka klasyka to ze wszystkim sie fajnie łaczy, nawet z sukieneczką:-)
A
asiunia876
Gość
acronka ja mysle ze antonina ma racje! Bedzie pasowalo i to jak :-)
reklama
Dziękuję Wam bardzo. Na dwie marynki się nie zdecyduję na raz, bo chajsu tyle nie ma. No to teraz nie pozostaje mi nic innego tylko łowy Mój mąż oszaleje,jeszcze nie wie nic co się szykuje, a ja planuję wymianę garderoby niemal kompleksowo i powoli wdrażam swój plan
Podziel się: