reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

laski, czy myslicie, ze taka torba do wozka moze byc? ;-) nie chce kupowac jakis dziwnych.. a do tej dorobilabym sobie pasek i mialabym stilo ;-) wlasciwie to nawet nie tyle torba do wozka ma byc, co taka torba z podrecznymi rzeczami malucha, niekoniecznie na wozku montowana, raczej do noszenia ze soba..

asiunia,
widzialas toto na zywo? jak jakosciowo, straszna szmata czy sezon wytrzyma?

**ATMOSPHERE* TORBA XXL **RÓŻE** NOWOŚĆ! (1496804575) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
miałam kiedys torbe z podobnymi uchytami, jak jezdziłam do rodziców, to sie do niej pakowałam, ale po kilku miesiacach wyrwało mi te uchwyty... moze i lekkie rzeczy dałoby sie w niej nosic, ale jak cos ciezszego, to uchwyty nie wytrzymały...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aenye - ja mam taką torbę: Wielofunkcyjna torba spacerowa do wózka 2 kolory (1498722431) - Aukcje internetowe Allegro jest naprawdę pojemna (na pewno większa od torby mutsy i canpolowskiej) i ma zapinki do przypięcia do każdego wózka. A wewnątrz poza przewijakiem i pokrowcem na butelkę, rożne kieszonki, schowanka, saszetka. Jak za tę cenę to naprawdę dobry zakup. Mam nadzieję, że będę z niej zadowolona, na razie ma się sprawdzić jako torba na porodówkę. Ponieważ lubisz róż, to ta wersja brązowo-różowa powinna Ci przypasować ;):-)

eee, to torba na sezon, zadnych ciezkich rzeczy w niej nie bede trzymac ;-) jakies ubranko na zmiane, pampersy, chusteczki, przewijak. luzik.

acronka
, thx, ale jakos mi sie nie widza, e-e. przejrzalam juz cale allegro i zadna z toreb mi sie nie podoba. a jak nawet nawet to te za 200-300zl :eek: takze szukam innego rozwiazania.

Aenye wiesz ze Primark to 1jakosci nie ma, ale sezon Ci ze spokojem da rade. To jest material z tania imitacja skory, miekkie. Uwazam ze na sporadyczne wyjscia jak najbardziej, do noszenia codziennie tez ale szybciej bedziesz miala starte boki itp. No wiadomo od uzytkowania :-D
no a nie masz tej znajomej co by mogla cie do tego klubu Bootsa zapisac i dostalabys torbe z przewijakiem za free? Ona jest czarna i pojemna i da rade do konca, bo moja z wozka po paru miesiacach padla a ta z Bootsa moze nie najpiekniejsza ale chyba na poliganie dala by rade. :-)

p.s. Bys widziala teraz balerinki w primarku, takie w "naszym" stylu :-) jak sie rozdwoje to mykam na zakupy to dam ci znac jakbys cos chciala :-)

No mam juz 2raz teraz (z Joshem poszlam 1raz bo moja od kompletu z wozkiem sie porwala) bylam zachwycona wtedy. Teraz widze ja "udoskonalili" i tez wzielam. Mam wozek czarno bialy wiec pasuje idealnie :-D

Co do fotelików to ja przy drugim dziecku wzięłam jednak z bazą Graco Logico S. Bez bazy nie było tak różowo :)

Załączniki

• fotelik.jpg
    fotelik.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry