reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
Margaine, chciałabym Cię jakoś pocieszyć, ale kurka nie wiem jak :-)
:szok:

dzięki za dobre chęci, ale ja nie z tych co lubią być 'pocieszane na siłę'.
tak to jest jak się za dużo kombinuje.
prowizja z allegro to zaledwie 7 zł więc żaden pieniądz!
znalazłam parę innych sklepów, wysyłam maile:D ale wątpię czy będzie dostępny ten wzór bo wszędzie widzę info: pytaj o dostępność.
szukam czegoś innego, mam typy:D:D nawet u tego samego sprzedawcy, także może prowizji nie potrąci;)
zresztą aenye na bank mi coś ładnego i dostępnego znajdzie:p

teraz w ogóle niczym nie smaruję dzieciaków, tylko w lecie po słońcu, kąpieli itd. w końcu to faceci i mają być jak rasowi faceci!! mój M też się nie smaruję:-D chyba że się na słońcu spali albo do opalania~!
Ja mlodego smaruje. Tzn gonie P zeby go smarowal balsamem po kompieli i kremikiem do buzi bo mu strasznie sie policzki wysuszaja momentami.

P tez sie balsamuje (to nawet ja tego nie robie - przynajmniej mnie mobilizuje), uzywa kremow do rąk a ja mu nawet maseczki na rece robie bo ma tak wysuszone ze az biją czerwienia na kilometr. Mysle ze facet powinien o siebie dbac. Wiadomo bez przesady, ale wole robic to z miekciutka pachnacą skora :-D

ja tez wole robic z gladziutka skora :-D ale co zrobic, na sile go nie posmaruje, a on nie znosi tlustego. na opuszku najmniejszego palca zmiesci sie krem, ktory on wciera w swoja twarz, ba, to nawet zabrzmialo, jakby to byla jakas ilosc - to sie da ledwo okiem przyuwazyc. no ale coz. taki typ.

morgaine
, ja tez nie smaruje maluchow, co kilka dni, moze raz w tygodniu. nie potrzebuja, szczegolnie Maksio ma skorke jak brzoskwinka, Fiol czasem cosik sie przysuszy na brzuszku czy ramionkach i wtedy smaruje, ale rzadko.
ja glownie z lenistwa ;-) ale w sumie po co przyzwyczajac. ja np bez kremu czy balsamu to w ogole ani rusz, jak mi sie krem moj konczy w domu to wpadam w panike :-/ a ze mam b. wrazliwa (bardzo latwo sie podraznia) skore twarzy to w ogole problem straszny z doborem kremu. i w sumie raz w roku musze zmieniac, i wtedy jazda bez trzymanki, zanim krem dobiore to wszystkie firmy musze testowac. kosssszzzzzzmmmmmaaaaarrrrrrr.

i wspolczuje jazdy z fruta, grrr, co za glupie allegro, szczuje! normalnie szczuje! olej ich, niech oddadza kase.

Ja w sumie mlodego smaruje bo slyszalam ze gdzies do 3roku sie powinno smarowac bo dopiero wtedy ich skora staje sie w miare "dorosla"... Ile w tym prawdy to nie wiem... P czesto zapomina a ja go gonie wiec to tez tak dzien w dzien to nie jest.

Morgaine mozesz zdecydowac sie juz na posciel????????????? Bo zaraz tam do Ciebie wjade i Ci natłuke na tyłek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz aenye nawet sie zdecydowala a Ty co????????
Chcesz zeby corka tez taka niezdecydowana wyrosla :-D :-D :-D albo wiem! :-) ja zdecyduje za Ciebie i koniec kropka.!

no kurna się nie mogę zdecydować dalej!!
jak mi powiedzą jutro że jest fruta pink, to biorę fruta pink.

jak mi powiedzą że nie ma, to nie wiem:( NIE WIEM

niech mi spod ziemi wyciągną!! XXI wiek i pościeli nie ma!! szczyt!! upadek cywilizacji czy ki pieron??!!

aenye co do kremów i cery suchej/wrażliwej próbowałaś Yves Rocher? tam jest seria dla cery odwodnionej, dla cery suchej mogłabyś naprzemiennie stosować, te kosmetyki są dość naturalne i dobre, jak moja cera niczego nie znosi to je kupuje chociaż teraz z lenistwa i oszczędności kupiłam garniera do cery suchej. na razie spoko, ale w ciąży mam taką cerę że wszystko zniesie byleby ją nawilżyło dobrze, bo generalnie to się muszę cackać z tą swoją gębą jak nie wiem...wybredna jakaś jest!! cholera jak ja i pościel!!
jak moja córa będzie taka niezdecydowana jak ja, to ja się wypisuję z tej zabawy!! przecież z nią nie wytrzymam:p hehehe już się boję...

ja juz zdecydowalam za morgaine, ma walczyc o fruta i nie rozdrabniac sie, no ilez mozna naprawde :-D

asiunia
, a ja mam dopiero 1 kpl!!!!!!! jeszcze 1 musze dopasowac :-D dobre, dobre.. z tym ze juz sie nie spinam, mam ochraniacz i jeden ladny kpl, a przy malcu tak czesto nie zmienialam poszewek :-) przescieradla owszem, co dzien praktycznie, ale poszewek nie.

ja dla dziewuszysk znalazlam pelno pieknej poscieli, ale podejrzewam, ze gdybym miala corke i tak mialabym problem, zeby cos wybrac :-D takze ja tam morgaine rozumiem ;-)

no jedna kochana na tym forum:*
heh ja jeszcze wczoraj petite coccotte oglądałam ale drogi ten łosoś i nieidealnie pasuje hihi

więc tego fruta wyczaję jutro gdzie go mają i spokój może będę miała.
matko ale mnie to stresu i nerwów kosztuje;) przynajmniej mam o czym myśleć hahaha i się nei stresuję że mi jakiś mały człowieczek nogę w żebro wbija non-stop!! przy facetach tak nie miałam, szanowali matkę! głodna jestem!!

No i dobrze! Walcz o tego frutta i koniec!! :-)

a moi to maja jakas tendencje do czkawek. Josh mial czesto, ale Maddox to juz przechodzi chyba wszystkie rekordy... A mnie to zaczelo irytowac bo cala skacze! Nie jest to delikatna czkawka, wypina swoj piekny zadek i skacze gora dol. Generalnie co czuje ze nie spi to ma czkawke. No ile mozna?? Czlowieczku maly - tak do Ciebie mowie! - nie jedz tak lapczywie :-D :-D :-D

reklama
Morgain to przekalkuluj czy nie opłaca Ci się zamówić w tym drugim miejscu i zapłącić prowizję ;-)

asiunia a jakie maseczki ra ręce stosujesz?

mój mały też ma czkawkę często, jak mu zasłodzę wody płodowe, np teraz serniczkiem na zimno z galaretką i malinami, i już łapczywie najadł się i mi czka :-D M-kowi aż przykro, myśłi, że mały się męczy

Do góry