..aenye
Mama grudniowa'06
asiunia, przeceniasz mnie, dla mnie najwazniejszy jest wyglad tej poscieli
strasznie mi sie podobaja te zielone paseczki. chyba sie skusze, nic innego mi sie tak nie podoba..
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak długo zamierzasz dzieciątko tylko w samej wodzie i potem oliwka z oliwek? tak z ciekawości pytam...
O oliwce z oliwek słyszałam. Akurat o tym nie pomyślałam. Ale jednak coś do wody dodawać wolę.
Antonina czy to ta emulsja? Nepentes, Emolium, Emulsja do ciała - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) ja też ją kiedyś kupiłam, jak Filip miał problemy ze skórą i właśnie wtedy dowiedziałam się, że są w niej jakieś składniki zaburzające gospodarkę hormonalną PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - Lista kosmetyków
Witam raz jeszcze KWIETNIOWE mamusie, przypomnę się tylko i znikamWitam wszystkie kwietniowe mamusie!!!
Mam do sprzedania śliczne ubranka po swojej córci, która urodziła sie ostatniego kwietnia 2010!!! ubranka sa naprawde bardzo ładne, zadbane brane i płukane płynach dla dzieci.
Chętne mamusie zapraszam na moje aukcje
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
oraz inne ubranka których nie mam jeszcze na aukcjach
gdybyscie były zainteresowane to prosze o pw
-Czerwona spódniczka rozm 62, ReKids -10zł
-Sukieneczka w paseczki rozm 62 10zł, bardzo dobrej jakości bawełna! polecam
-body 68 bardzo fajne na lato ReKids 10zł
-bluzeczka koszulowa z białymi rękawami rozm 68 ReKids 15zł
-niebieska bluzeczka z motylkiem rozm 68 ale moja córcia nosiła ją już od 2 miesiąca jako tunikę10zł
-czerwona sukienka z bluzeczką 0-3 miesiące 6zł sukienka z polarku
-bluzeczka na ramiączkach i spodenki 0-3 miesiące 10zł
-bluzeczka rozm 68 10zł
-body na ramiączkach 8 zł rozm 68 jeśt śliczne!!!
-spodnie niebieskie rozm 74 ale pasują też na mniejsze dzieciątko bo wtedy są jako długie spodnie a nie rybaczki 15zł
UBRANKA W STANIE BARDZO DOBRYM!!!!
Dokladnie!O tym wszystkim to się tak fajnie dyskutuje jak dziecko nie ma wysypki ani alergii to się można "licytować" co lepsze, ale jak trzeba wykluczać powoli wszystkie alergeny i przyczyna nadal pozostaje nieznana to nie jest już tak różowo...
A z oliwką to ktoś tu pisał że się kiepsko wchłania, i to chyba racja bo koleżanka używała przy córce i mówi że wszystkie ubranka 62-68 ma bardzo pobrudzone oliwką i chyba tego nie dopierze.