reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

aenye się widzę krakersikujesz dla D :-D:-D
baby daj spokój z tymi promocjami bo zbankrutujemy, juz lepiej nikt niech o ciuchach dla dzidzików nie wspomina:-D:-D

p.s. a są pandy dla dziewczynek:-) hih obczaję this week;-)

asiunia sei grande!!

reklama
Morgaine te pandy to seria UNISEX babsztylu :-D czy ty wszystko musisz miec PINK??? :-D

NIEEE
MOZE BYC BIALE ALE DZIEWCZĘCE A NIE UNISEX!!!

ehhh przejdzie mi. albo dopiero przyjdzie coś czuję:D:D
jak na razie ruszać sie z domu nie moge, przeszlam dzisiaj pare kroków i leze pol dnia!! chodzic nie moge pachwiny mnie bolą!! wiec z zakupów to se moge jedynie wuwuwu allegro pe el :-(

Aenye - panda jest boska :) Ja mam dla Anielki taką białą jak ta obok :D Men kupił :)

baby - ja juz nie mam miejsca na ciuszki :D:D:D więc nic nie kupuję.
Chociaż szwagierka już zapowiedziała, że mi jeszcze karton najmniejszych po swoim synku podrzuci, bo może mi się coś przyda, albo sobie uzupełnię. Taaa, tylko gdzie ja to wsadzę?

ja dziś byłam w kinie :-)

aenye te czapeczki z pandą też mam dla Witka :-D fajniutkie

w razie czego - allegro :-p
hermionka - zazdroszczę! Ja bym nie usiedziała! W domu sobie kino robimy, a co!
A a propos Allegro - tych nie mogę sprzedać, bo to pożyczone będą. Po prostu szybko oddam.
A te ciuszki które są moje moje lub moje-siostry mojej, to juz ustaliłyśmy, że nadwyżkę sprzedamy. Będzie na nowe :D

aenye ja mam paczke pieluchomajtek TENA i paczke zwyklych najzwyklejszych wkladow poporodowych. Ale gdybym tego nie miala to chyba bym brala te z Twojego linku.
Wole sie czuc komfortowo psychicznie wiedzac ze nie przeciekne. Bo tak to ja w nocy bym nie spala i wciaz sie bala czy juz czy jeszcze nie przecieklam...

reklama
Do góry