reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
No niestety, tania nie jest. Ale mi te zwykłe tanie w ogóle się nie podobały. Jak dla mnie zbyt pstrokate. Ja w sumie za pościel z wypełnieniem dałam 220 zł, więc taniej niż na tej aukcji. Z tym, że to jest satyna bawełniana, więc w dotyku naprawdę super, zwłaszcza w porównaniu z tymi tańszymi. Już ją założyłam na łóżeczko i razem z mężem podziwiamy :-)

hermionka łoł!!!! ale wyczaiłaś cenę tych pampersowych chusteczek!! rewela, wszak to tańsze niż dzidziuś albo w tej samej cenie. na bank je biorę, tyle tego idzie... dzięki!!
dobrze by było jeszcze tanie pampery od tego samego sprzedawcy wyczaić i w ogóle byłoby cool:D

laurka pościel super:) też mam feretti razem z wypełnieniem, b.dobre gatunkowo!

baby widzę że wszyscy wiedzą już o moim schizo pościelowym;) ta ja szukałam takich kolorków, ale ten wzór feretti obczaiłam już dawno i jakoś zbyt cukierkowy. już zdecydowałam się OSTATECZNIE na nino. mam nadzieję że jakość porównywalna do feretti (i dają prześcieradło gratis:D) ta wiem coś o tych gratisach, ale będę miała prześcieradełko jeszcze jedno i nie muszę kupować:D:D

laski ale załapałam doła. normalnie głupia baba. tak mnie chrzciny przeraziły, finansowo. naprawdę chciałabym skromnie dla dziadków i chrzestnych, ale mój chłop na to nie pójdzie. musi być jego siora z mężem i brat z żoną, do tego ich dzieci, jeszcze moja ciocia z wujkiem no i wychodzi 20 osób!! szkoda mi kasy na taką imprę... ehh no ale co zrobić. mus to mus.
pogadam o tym z M ale znam jego stanowisko i na pewno go nie zmieni...

Asiunia czemu wydaje Ci sie maly ten kosz? jaki ma rozmiar? u mnie chyba materacyk ten 74cm wiem ze jeszcze sa 68 i chyba ostatnio mielismy ten mniejszy a i tak na kilka mies starczylo :)
aaa jakbys byla zainteresowana to jest wyprzedaz biustonoszy do karmienia w mothercare..znalazlam sobie ladby bordowy i nie bylo mojego rozmiaru ehh
ja kupilam dzis reszte duperelek do torby tzn buteleczke podklady pieluchy itp aaa i cudna polarkowa bluze H&M w lumpexie na 62 ;-)

Hermionka, faktycznie baaardzo tanio! Na pewno skorzystam z tej oferty. Dzięki :-)

Edit: Tylko tak mi się przypomniało, że córeczka znajomych miała uczulenie na któreś z chusteczek pampers, więc najpierw chyba trzeba na dziecku jedno opakowanie wypróbować czy wszystko jest ok i dopiero wtedy kupić.

Aha, dostałam odp. z Emolium. Cytuję:
"Szanowna Pani,
od pierwszych dni dziecka polecamy Emolium P krem i emulsje. Reszta kosmetyków, które są przeznaczone od 1 miesiąca są stosowane i nie ma żadnych skutków ubocznych.
Serdecznie pozdrawiam
Konsultantka Emolium"

Ostatnia edycja:
Laurka chusteczki jednorazowe (chyba o takich pisałaś?) takie kupiłam MEGAZESTAW 12x Chusteczki PAMPERS BABY FRESH 72szt (1468845224) - Aukcje internetowe Allegro albo są jeszcze takie 12x Chusteczki PAMPERS SENSITIVE 63 szt + GRATIS! (1479589084) - Aukcje internetowe Allegro i cena naprawdę super, a pościel śliczniutka :-)

w realu pampers baby fresh i sensitiv też są w promocji 25,95 za 6 op więc cena jeszcze lepsza i odpadają koszty przesyłki:tak: tyle że trudno je dostać bo podobno rozchodziły się na pniu:tak: ale jakby któraś była można przy okazji sprawdzić:tak:

Asiunia czemu wydaje Ci sie maly ten kosz? jaki ma rozmiar? u mnie chyba materacyk ten 74cm wiem ze jeszcze sa 68 i chyba ostatnio mielismy ten mniejszy a i tak na kilka mies starczylo :)
aaa jakbys byla zainteresowana to jest wyprzedaz biustonoszy do karmienia w mothercare..znalazlam sobie ladby bordowy i nie bylo mojego rozmiaru ehh
ja kupilam dzis reszte duperelek do torby tzn buteleczke podklady pieluchy itp aaa i cudna polarkowa bluze H&M w lumpexie na 62 ;-)
Nie wiem jaki rozmiar potem wezme miare i zmierze, ale jakos nie wiem, na pewno wezszy niz moja gondolka w wozku (stoja obok siebie) na dlugosc to samo.

Dzieki, ale ja karmic nie planuje wiec biustonoszy nie potrzebuje ;-)

ja wyczailam ostatnio super dresik w H&M i wogole fajna seria dla niemowlaczkow z napisem "BORN 2011" :-D oczywiscie mialam juz nic nie kupowac ale to jeszcze wcislam :-)
Edit: Tylko tak mi się przypomniało, że córeczka znajomych miała uczulenie na któreś z chusteczek pampers, więc najpierw chyba trzeba na dziecku jedno opakowanie wypróbować czy wszystko jest ok i dopiero wtedy kupić.
Nasz ma uczulenie na te pomaranczowe Pampersy (jakas nowa seria) i one uczulaja, ale to juz slyszalam ze prawie 80% ludzi ma takie doswiadczenia.
Natomiast Pampers Sensitive nigdy. I nie znam dziecka ktore by bylo na nie uczulone.

reklama
Witam wszystkie kwietniowe mamusie!!!
Mam do sprzedania śliczne ubranka po swojej córci, która urodziła sie ostatniego kwietnia 2010:)!!! ubranka sa naprawde bardzo ładne, zadbane brane i płukane płynach dla dzieci.
Chętne mamusie zapraszam na moje aukcje:)

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

oraz inne ubranka których nie mam jeszcze na aukcjach

gdybyscie były zainteresowane to prosze o pw:)

-Czerwona spódniczka rozm 62, ReKids -10zł
-Sukieneczka w paseczki rozm 62 10zł, bardzo dobrej jakości bawełna! polecam
-body 68 bardzo fajne na lato ReKids 10zł
-bluzeczka koszulowa z białymi rękawami rozm 68 ReKids 15zł
-niebieska bluzeczka z motylkiem rozm 68 ale moja córcia nosiła ją już od 2 miesiąca jako tunikę:) 10zł
-czerwona sukienka z bluzeczką 0-3 miesiące 6zł sukienka z polarku
-bluzeczka na ramiączkach i spodenki 0-3 miesiące 10zł
-bluzeczka rozm 68 10zł
-body na ramiączkach 8 zł rozm 68 jeśt śliczne!!!
-spodnie niebieskie rozm 74 ale pasują też na mniejsze dzieciątko bo wtedy są jako długie spodnie a nie rybaczki 15zł
UBRANKA W STANIE BARDZO DOBRYM!!!!

Załączniki

• DSC09901.jpg
    DSC09901.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 19
  • DSC09367.jpg
    DSC09367.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 17
  • DSC09939.jpg
    DSC09939.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 17
  • DSC09968.jpg