reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

boszeeeee laski, wkurzylam sie, nie maja juz tego mojego rozka! noz normalnie zonk, jak juz sie czlowiek wreszcie zdecyduje, po taaaakich dywagacjach, a tu cos takiego. cholerrrrra jasna.

reklama
boszeeeee laski, wkurzylam sie, nie maja juz tego mojego rozka! noz normalnie zonk, jak juz sie czlowiek wreszcie zdecyduje, po taaaakich dywagacjach, a tu cos takiego. cholerrrrra jasna.

Kurde!!!!! Może jednaj faktycznie ktoś inny ma takowe. Nie poddawaj się :)

kupilam posciel do kolyski 80x80...:o)
a propos palenia,rzucilam 3 lata temu w nowy rok ,malz przegral zaklad:-D,fakt ze w ciagu roku przytylam 20 kg :wściekła/y: ale juz w zyciu nie wrocilabym do nalogu!!!!!!nie smierdze,nie zatruwam innych,czuje sie fitniejsza,nio i ile kasy zaoszczedzonej...paczka prawie 5€...

alexandra, gratuluje :-) :-) :-) to prawda, 5euro za faje to przegiecie, za dwie paczki mozna miec juz fajna bluzke :-D albo pikne gatki np :-D

ale tak wiecie, laski, zastanowilyscie mnie. od kilku dni nie widzialam malza na balkonie. pali kiedy nie widze czy jak??? a moze przy chorobie nie chcailo mu sie wylazic i przestal? musze go podejrzec dzis ;-)

a co do rozkow, kocham wodnika40 :-D napisala pani do mnie, przeprosila, ze nie ma, i ze wysle mi zdjecie tych, ktore maja w zamian teraz, ale postara sie sciagnac dla mnie taki z serduchem :-D takze polecam tego sprzedawce!
napisalam jej, ze dziekuje i ze wiem, ze jestem totalna wariatka, ale dla mnie wybor rozka to epokowa decyzja i ciezko mi sie przestawic :-D choc wiem, jak blaha to sie wydaje sprawa dla kazdego zdrowego czlowieka :-D

PS nikt nie ma takich rozkow na allegro, od razu sprawdzilam :-(

no to trzymamy kciuki, żeby udało jej się sciągnąć rożek z serduchem :). Kurde, jak mnie łeb boli dzisiaj :(

bosz, mi az glupio, ze to tak przezywam z wami ;-)

ducha
, mnie bolala dwa dni temu tak mocno, ze 3 razy musialam wziac panadol, bo nie dawalam rady glowy uniesc, mialam normalnie az mroczki przed oczami! wczoraj juz lepiej, tylko 1 tabl, dzis poki co bez tablety sie obywa, mam nadzieje, ze tak do wieczora sie utrzyma. przesilenie wiosenne czy co?

pojęcia nie mam, ale całkiem możliwe, że ta śliczna pogoda ma na to jakiś wpływ... ironia jakas normalnie, chyba powinno byc odwrotnie ;)

a na mnie pogoda wpływa cudownie.
zerwałam z lenistwem:)
wyprasowane groszkowe ciuszki. nastepna partia wisi na balkonie. obiad ugotowany, a zaraz jade do Rossmana i po Starszaka:) czystym autkiem bo M wyszorowal:D
wiecie co, ja to zaćmiona jakaś jestem. nakupiłam body rozmiar 56, kiedy mam ich w cholere, a tylko 3 kupilam 3-6mcy kiedy wcale prawie nie mam! ehh ale to w sumie dobshe, bede sobei jeszcze szalec za pare mcy i na bieżąco Groszkowej coś kupię albo jak ktos bedzie pytal to powiem czego potrzebuje:D

aenye kobieto! to wcale nie błaha sprawa! ja wariatka nr 2 Cie rozumiem doskonale. pare tygodni zastanawiałam się nad apple jak juz sie zdecydowalam, okazalo sie ze od stycznia nie ma hahahahha ale i tak fruta pink do mnie przemówiło ostatecznie (chociaz jeszcze p'tite coccotte pusze poogladac:D )
a wodnika40 tez lubie:)
moze D nie pali bo chory...

aleksandra gratuluje rzucenia palenia:) i gratuluje nowego zakupu dla Oliverka. moze wkleisz jakiś link?:)

reklama
ducha coś w tym jest,ja dziś obudziłam się pierwszy raz od miesięcy z potwornym bólem brzucha, szok!

dostałam paczkę od rydzyneczki z allegro, bardzo szybko i sprawnie, tylko mały szkopuł...spakowali mi pięknie wszytsko a paczka dla 3 mamusiek za 450 zł, tylko zapomnieli o wanience mojej:-D

Do góry