reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
A czy możecie mi polecić jakiegoś przedawcę na allegro lub aptekę netową, gdzie mogłabym kupić wszystko dla noworodka ze spraw kosmetycznych? Od pieluch po kremy, fridy itd. Jeszcze nic nie mam z tych rzeczy, a nie chce mi się chodzic po sklepach.

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ja kupowałam u tego Pana i byłam bardzo zadowolona- wszystko zgodne z opisem i szybka dostawa, zamawiałam w niedziele wieczorem zamówienie dostałam we wtorek rano:tak:

a ja mam pytanie z innej beczki- termometr...tzn jaki, chciałabym jakiś "lepszy" tzn np bezdotykowy... a Wy jakie macie? bo ja już się gubię który dobry a który kiepski, a w necie opinii mało....

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ja kupowałam u tego Pana i byłam bardzo zadowolona- wszystko zgodne z opisem i szybka dostawa, zamawiałam w niedziele wieczorem zamówienie dostałam we wtorek rano:tak:

a ja mam pytanie z innej beczki- termometr...tzn jaki, chciałabym jakiś "lepszy" tzn np bezdotykowy... a Wy jakie macie? bo ja już się gubię który dobry a który kiepski, a w necie opinii mało....

Ja kupiłam taki i jestem zadowolona, wypróbowaliśmy na sobie i jest OK
TERMOMETR ELEKT.DO CZOŁA I UCHA-PODCZER.- BABYONO (1382472601) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Dzięki, ja właśnie przeglądałam jednego sprzedawcę, ale sobie myślę ,,A...poczekam, może dziewczyny na forum coś odpisały..." no i właśnie podałyście tego sprzedawcę, którego rzeczy przeglądam :) Dzięki raz jeszcze. Teraz kupię bez wahania.

reklama
ja wszystkie kosmetyczne kupilam w doz.pl
odebralam w aptece tuż obok domu - tzn. męża posłałam żeby odebrał i w ogóle nawet na recepte jak coś potrzebuje to z tej apteki przez neta biorę. dużo taniej i duuuży wybór, a paczka za darmo do apteki rpzyjeżdża tylko odebrać potem:)
a kupowałam u sprzedawcy
wodnik40 ze względu że miał w ofercie maść na brodawki lansinoh. i wysyłka też b.szybka.
ale dużo dziewczyn kupuje od rodzyneczki :)
generalnie to wolę przez allegro coś kupić, nawet u 2 sprzedawców. olać koszty przesyłki, jak się zacznie jeździć po sklepach, marketach, to człowiek czasu zmarnuje i siły już brak też, a i tak się takiego wyboru nie ma i wielu rzeczy nie można kupić (np mothercare tylko w necie... i pościeli dużo większy wybór i człowiek może siedzieć w ciepełku i tygodniami się zastanawiać i wybierać:D )

Do góry