reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
maść Bephanten podobno doskonała do pielęgnacji skóry maluszka do odparzeń otarć a także do bolących sutków po karmieniu dla mamy

prezent dla brata od siostry ... w rozmiarze 44 cm...:-)

Zobacz załącznik 330660

Alexandro kochana śliczniusi komplecik :) jak dla laleczki taki malusi :) słodko

dopiero szukam pościeli i wpadłam na ten adres co myślicie??? podoba mi się ten zestaw 11-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją trzy GRATISY (1459195016) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

alexandra śliczny komplecik!!!! i jaki maleńki!!!!

W sumie sama sie zastanawiałam nad takim komplecikiem do mojej kołyski, ale stwerdziłam, ze kupię go później do łóżeczka teraz juz mam dwie posciele to na razie mi wystarczą, bedę szaleć potem...

klaudencja bardzo ładna pościel, prosta, nienapaciana czymś, taka w moim guście bardzo :-) ja bym wybrała zielony, ale i tak musisz mieć coś na zmianę, no może nie aż 6 jak szalona madziarkas, więc możesz się pokusić i kupić 2kpl, tzn jeden z ochraniaczem bo oby dwa kolorki ładnie się z sobą komponują ;-)

a ja złożyłam wkońcu wózioooo :-D

Zobacz załącznik 330668

Bardzo fajny wózeczek, miaąm go kupić, ale nowy wychodzi drożej niż mój tako i dlatego zrezygnowaliśmy a nie mogłam trafić na fajny kolorek, ale ten Twój brałabym w ciemno, taki mi się właśnie podobał :)

Ja się mrtwiłam,że nie mam tych ubranek najmniejszych i wczoraj dostałam 3 torby ciuszków 56-62:)))) Śliczne są, już czekają na pranie:)

hermionka właśnie też zastanawiam się nad ubraniem na pierwszy spacer oczywiście zależy jaka będzie pogoda ale i tak póki co jakoś nie mam pojęcia...czy właśnie taki kombinezonik polarowy i na to koc grubszy czy kolderka ..... zobaczymy pewnie "w praniu"

ja dziś buszuję po allegro na całego....a wszystko dlatego że do tej pory kupowałam tylko ubranka w skoro skurcze dokuczają to chyba czas na resztę zakupów :) zastanawiam się też na aspiratorem i znalazłam taki: CLEANOZ ASPIRATOR DO NOSA + WKŁADY KURIER 24H 12zł (1464045015) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy czy macie jakieś wypróbowane????

Ja mam ten aspirator i polecam:-)

jeżeli chodzi o aspiratory, to mi też polecano fridę, sama jej nie próbowałam, ale zachwalano.

reklama
ja niestety Perfecty nie próbowałam ani nie słyszałam nic o tym...
na SR wszytkie położne zgodnie mówiły że najlepsze te zwykłe bambino czy nivea... ale nie wiem :) slyszalam jedynie ze johnson strasznie uczula...wiele przypadków takich słyszałam...(nawet od pani z tej firmy)

Do góry