reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

dopiero szukam pościeli i wpadłam na ten adres co myślicie??? podoba mi się ten zestaw 11-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją trzy GRATISY (1459195016) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

alexandra śliczny komplecik!!!! i jaki maleńki!!!!

Też się nad tą pościelą zastanawiałam nim z kaczuchą kupiłam, wydaje się fajna i dużo elementów. Jak dla mnie piaskowy fajniejszy, ale pomysł z zakupem dwóch kolorków dobry dobry:-) Będziesz mixować że ho ho!!!
Mam zamiar zamówić u nich pościel do wózeczka bo mają w promocji za 29pln tak ze fajna oferta a nie mam pomysła co innego do wózka możnaby włożyć żeby dzidzikowi było wygodnie :-)

Aleksandro jakie to malusie, jak dla laleczki:-) cudo

reklama
też mi się wydaje że mają ciekawą ofertę...no i że te gratisy właśnie pościel do wózeczka...a kupić i tak trzeba to i to także w weekend zamawiam!!!

nie mam pomysła co innego do wózka możnaby włożyć żeby dzidzikowi było wygodnie
no ja właśnie też nie wiem... pierwszy spacerek pewnie w połowie kwietnia zrobię, już się dowiedziałam jak dziecko najpierw przygotować ale kopmletnie nie wiem jak je ubrac, tzn mam jeden kombinezon taki misiowy, pod to pewnie pajacyk i body i co dalej? w rożek? w kocyk? w pościel? nie wiem... :eek:

no to zalezy czy bedzoe 10 na plusie czy 20:)Kwiecień ma być cieplutki. Bedziemy się wspomagac na bieżąco, bo teraz to cięzko powiedzieć.

hermionka właśnie też zastanawiam się nad ubraniem na pierwszy spacer oczywiście zależy jaka będzie pogoda ale i tak póki co jakoś nie mam pojęcia...czy właśnie taki kombinezonik polarowy i na to koc grubszy czy kolderka ..... zobaczymy pewnie "w praniu"

ja dziś buszuję po allegro na całego....a wszystko dlatego że do tej pory kupowałam tylko ubranka w skoro skurcze dokuczają to chyba czas na resztę zakupów :) zastanawiam się też na aspiratorem i znalazłam taki: CLEANOZ ASPIRATOR DO NOSA + WKŁADY KURIER 24H 12zł (1464045015) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy czy macie jakieś wypróbowane????

dzięki hermionka :) tak jest u nas ta apteka także trzeba wysłać męża żeby zapytał o ten aspirator :)

wydawało mi się że taki na baterie może lepszy ale nie mam pojęcia bo akurat nie pytałam jeszcze nikogo o spostrzeżenia w tym temacie...

klaudencja ale pamiętaj - jak składasz w tej aptece zamówienie przez neta to jest taniej niż jakbyś z ulicy poszła , ja tam wszystko kupiłam od szpitala po kosmetyki

reklama
Do góry