reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

katia, ten zolty jest na 'starym' stelazu, wiec ma wiecej niz 3 lata (nowe produkowane od 2008r). wyroznia je m.in. kolor paska do nadgarstka - w nowych jest czarny, w starych bialy :-)
fotki jutro moze porobie :-) naprawde jestem bardzo zadowolona, bo praktycznie nie widac na nim sladow uzytkowania, zadnych wyblakniec, minimalne ryski, bieznik niezdarty i w ogole wszystko chodzi jak ta lala! takze skoro juz mam taki niezly model bylo mi zal odsylac... dobrze, ze sie udalo, naprawde czuje sie pare kilo lzejsza, spac nie moglam.
mi sie ten czerwony podoba - i jest w super cenie, a jeszcze jest na najnowszym mozliwym stelazu, czyli min. produkcja 2010 :-) wyglada super, ale nie chce namawiac, to trzeba po prostu poczuc ;-) gadam jak jakis zeschizowany swir, wiem :-D

nelka
, a ty jaki masz kolorek bugsa? ;-) pytam z ciekawosci... ;-)

asiunia
, cos w tym jest, ja np ostatnio ogladam i ogladam te lezaczki i normalnie mam ochote kupic taki, jaki mialam dla chlopakow :-D bo wiem, ze sie sprawdzil w stu procentach i dlugo dzialaly baterie :-D a w tym, co mi sie podoba, nie wiem, jak z tymi bateriami hahah :-D
i mialam taka sama grzechotke fishera - kurczaka - dla chlopakow, dla Fela tez zatrzymalam :-D uwielbiali ja, to bez kitu przyzwyczajenie jakies.
ja skorzystam na pewno z faktu, ze mam teraz mase tiny love w firmie i juz pare typow, az mam ochote od razu przykitrac, hyhy :-D

dziewczyny, a tak a propos SMYKa, chce tylko przestrzec, ze kupujac tam cokolwiek przeplacacie co najmniej dwukrotnie. od skarpet po zabawki. koszmar po prostu, my przeca sami handlujemy zabawkami i to jest az bezczelne z ich strony, min. 100% narzucaja marzy. az mi zal normalnie tych ludzi, ktorzy wychodza stamtad z zabawkami. z ciuchami jest identyko.

ja musze zrobic liste wyprawkowa rzeczy, ktorych mi brakuje jeszcze, bo chyba bez tego sie nie obejdzie :-) czyli prawie wszystkiego ;-)

reklama
Aenye moj bugs jest czerwono-bordowy,cos w tym stylu,zdecydowal przypadek.malz wpadl na taki i kupil.wczesniej rozwazalam tez pomarancz ,bez lub granat.moj dalej w czesciach,oboje "zdychamy" wiec narazie nie bierzemy sie do skladania.widze ze ty sie troche pomeczylas ale najwazniejsze ze sie udalo:).mam nadzieje ze bede tak samo happy jak ty jak juz go bede miec w calosci:)

aenye super że się udało. wyobrażam sobie co czułaś:)

no co do smyka to faktycznie tani nie są, ale mimo wszystko lubię tam kupować ciuszki. bo zabawek nie ma sensu, to samo w RIKu kosztuje dużo mniej.
teraz jak mi CH 'pod domem' walneli to juz i tak nie chodze do smyka bo mi nie po drodze (drugi koniec miasta!).
aenye a wy macie jakiś sklep internetowy? albo www?
muszę się wybrać (chyba tylko na allegro bo pozostaje mi leżenie - wczoraj skurcze a jak chodziłam to miałam wrażenie że mała mi wypadnie - na razie jest lepiej) i obejrzeć te tiny love.
a lamaze to sentyment po Młodym, ten pająk taki był fajny! jak on się nim bawił!
tak te zabawki są mega kolorowe, mega różnorodne i śliczne. dzieci je lubią, ale pewnie to nie jedyna firma na rynku więc to kwestia przyzwyczajenia/widzimisię czy wyboru...
nie wiem w jakich cenach tiny love, bo takie fajniejsze z lamaze to raczej droższe, ale warto bo kupuje się raz a dziecko się długo bawi i są porządne.
a jabłko to chyba tiny love a nie lamaze...super jest. widzialam w sklepie i chyba sie skusze...
a no i styl lamaze aenye przypadłby Ci do gustu ;)

asiunia dzięki za opinie o używanej niani.
kurcze wczoraj poszły z philipsa dwie, jedna za 75zl druga za 60zl.
nowe 300 wiec jest roznica! no i co sie tam moze zepsuc>??
no chyba ze philips avent 130zl nowa na gwarancji... ehhh sama juz nie wiem, chyba faktycznie zostawie to małżowi (od wczoraj jakis nerwowy chodzi, nie wiem co jest grane:( )

no w smyku to jakiś cenowy dżihad, ale też zdarzało mi się tam kupować, albo właśnie oglądać, pomacać (bo ja lubie sprawdzać organoleptycznie:) zanim coś zakupie) i potem hyc na allegro kupowałam no i tak mi się przypomniało o jednej zabawce która u nas była number one mamakupuje.pl - świat zabawek dla Twojego dziecka - Pan Metka - K's Kids, moje dziecię uwielbiało obgryzac metki przy zabawkach, to w pewnym momencie interesowało go bardziej niż sama zabawka, poleciła nam to koleżanka młody był zachwycony, teraz też mam ją na liście zakupów (stara się trochę wyciumkała) a są jeszcze kocyki Kocyk edukacyjny - Rzeczy dla dzieci tylko cena znacznie większa, myślę że przy odrobinie fantazji można samemu coś wykombinować z kocyków które już mamy

kozica mnie to wygląda na zwykły biały biustonosz do karmienia, w tej cenie jest masę na allegro, wątpię żeby był lepszej jakości niż te na allegro.
ja widziałam biustonosze do karminia w h&m ale cenowo gorzej wypadają niż na allegro... tylko nie wiem jak z jakością tych allegrowskich...

a ja jestem zachwycona!!! dzieki, kozica! wreszcie jakis nie-bawelniany! bawelniane wg mnie sa do kitu, zaraz wygladaja jak szmaty, tzn mniej wiecej po miesiacu regularnego uzytkowania (czyli codziennego prania). no fakt, ze moze ktos recznie pierze, ja zawsze w pralce. lece, pedze, mam nadzieje, ze znajde ze 2 sztuki...
a w H&Mie sa rewelacyjnie, tzn super leza i wg mnie bardzo warte swojej ceny :-) ja dwa na pewno w h&m kupie, a dwa w tchibo wtedy, ale jesli nie uda mi sie dorwac to min 3-4 w h&m :-( drozyzna, ale co zrobic.

morgaine
, owszem, zapraszam na allegro :-D Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

katia,
o, k's kids tez teraz mamy :-D tzn w firmie poki co, na allegro tego nie ma jeszcze, jak i tiny.. tak sama sie dziwie, bo generalnie to nowa umowa z nowym dostawca i rozne fajne nowosci w ofercie. i w ogole zobaczcie, sa kocyki z bobasa z metkami! ja wlasnie ogladalam ostatnio:

KOCYK DWUWARSTWOWY Z APLIKACJĄ 76x102, Bobas !! (1473222938) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

katia,
moje dzieci tez kochaly metki ;-) do dzis zreszta maja film, jak kupujemy cos nowego zaraz nozyczki i obcinaja. ;-) ale kiedys to gryzli metki namietnie.

Ostatnia edycja:
reklama
aenye zawsze ten 85C możesz lekko zwężyć, bo wątpię, żebyś na allegro sprzedała nie tracąc na tym ;-)

a do mnie jutro WKOŃCU przyjedzie wóziooooo :-D

i powiem Wam, że chciałam zacząć prać ciuszki i je układać i normalnie mi się nie chce :no:

Do góry