reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

pandora a jak wypadły Kozy, bo właśnie sobie skojarzyłam że kumpela tam kupowała...tylko kolor z folderu trochę bardziej różowy niż czerwony:) a oni chcieli dla chłopczyka w przyszłości żeby został ..:( tak to jest jak wszystkiego nie ma w sklepie i się z katalogu wybiera...no ale allegro to samo, zdjęcia mogą trochę inaczej wyglądać.
a gluck to właśnie myślałam że ceny kosmos. bo pościel średnia ale mega droga. za to mają zabawki lamaze:D:D

reklama
pandora a jak wypadły Kozy, bo właśnie sobie skojarzyłam że kumpela tam kupowała...tylko kolor z folderu trochę bardziej różowy niż czerwony:) a oni chcieli dla chłopczyka w przyszłości żeby został ..:( tak to jest jak wszystkiego nie ma w sklepie i się z katalogu wybiera...no ale allegro to samo, zdjęcia mogą trochę inaczej wyglądać.
a gluck to właśnie myślałam że ceny kosmos. bo pościel średnia ale mega droga. za to mają zabawki lamaze:D:D

Kozy- ja się zawiodłam, bo strasznie się reklamują a sklep przeciętny- myślałam że mają tam szerszy asortyment...pościeli mniej niż w małych żywieckich sklepach- głównie faretti- choć ceny porównywalne z tymi z allegro.
w glucku mają lamaze? dobrze wiedzieć- bo chciałam pająka a nigdzie go nie mogę znaleźć:-D

Dlatego Ja sie wybrałam po wózek do producenta, co prawda do częstochowy mam kawałek, ale przynajmniej wszystko mi dopasowali tak jak chciałam no i dużo taniej mi wyszło :)
Pandora jakbyś sie decydowała na Tako to polecam jazdę do częstochowy, znacznie taniej niż na allegro, my zaoszczędziliśmy ponad 200 zł

Dlatego Ja sie wybrałam po wózek do producenta, co prawda do częstochowy mam kawałek, ale przynajmniej wszystko mi dopasowali tak jak chciałam no i dużo taniej mi wyszło :)
Pandora jakbyś sie decydowała na Tako to polecam jazdę do częstochowy, znacznie taniej niż na allegro, my zaoszczędziliśmy ponad 200 zł

no ja w sumie mam średnio daleko, ale nie wiem czy dam radę tyle w samochodzie wysiedzieć:tak: hmm muszę o tym pomyśleć:-D

aa przy tym wczorajszym jeżdżeniu nastawiona byłam na kupno pościeli... i kompletnie nic mi się nie podobało:wściekła/y: mam chyba jakieś wymagania z księżyca i czuję że szybciej kupimy wózek niż pościel:-D

Ostatnia edycja:
Kozy- ja się zawiodłam, bo strasznie się reklamują a sklep przeciętny- myślałam że mają tam szerszy asortyment...pościeli mniej niż w małych żywieckich sklepach- głównie faretti- choć ceny porównywalne z tymi z allegro.
w glucku mają lamaze? dobrze wiedzieć- bo chciałam pająka a nigdzie go nie mogę znaleźć:-D

pająka nigdzie nie dostaniesz!!!!!! poluję na niego!!!!!
obeszłam wszystkie sklepy w BB.
jedynie w Klimczoku powiedzieli mi że mi go zamówią. koszt coś ponad 50zł +przesyłka. kiedyś widziałam na allegro używanego, ale nei chcę takiej zabawki używanej bo przecież dziecko na pewno do buzi będzie to dawało itd...chyba po prostu co jakiś czas zmieniają te zabawki...
widziałam za to lalki (to dla mnie:) ale i inne podobne funkcjonalnie do pająka z lamaze.
widziałam też innej firmy jabłko w dudusiu. świetna zabawka, nawet lepsza niż ten pająk chyba.

pandora a nie podoba Ci się tiger mini mini?
dla chłopaka jak dla mnie bomba.
kurde wczoraj oglądałam w necie super pościele i tylko dla chłopców mi się podobały więc nie zapisałam strony. może w historii zaraz wynajdę to dam znać...

co sadzicie o uzywanym sprzecie elektron.?
Ja 1 nianie mialam wlasnie nowa. Wogole wtedy wydawalo mi sie ze wszystko musze miec nowe, bo inaczej mialam zal do siebie ze moje dziecko musi po kims cos miec (ahhh te hormony :-D ) No po Joshu stwierdzam ze niani nie da sie popsuc. Nasza stala wciaz w jednym miejscu , druga ewentualnie przenosilismy ale nawet takiej roztrzepanej osobie jak ja nie zdarzylo sie nawet rysy na tym zrobic. No i teraz stwierdzilam ze bez ssensu kupowac nowa (tamta wydalam) jak to generalnie sie nie uzywa (nie wiem co ktos musialaby z tym robic zeby popsuc - no serio) i kupilam uzywana z kamerka (wtedy mielismy zwykla). Natomiast co do monitora oddechu to nie wiem, bo nie uzywalam. Ale tak mysle ze jak dziecko uleje albo obsika to chyba bardziej podatne na psucie niz taka niania. Monitor oddechu chyba kupilabym nowy, nianie (jak widac) - nie :-)

kurde dziewczyny ja rozumiem że tetra tetrze nierówna ale myslałam że flanela to jeden materiał a okazuje się że nie :wściekła/y: zakupiłam od jednego allegrowicza 5szt i trzy po wypraniu sa milusie a dwie takie sobie, jakieś sztywne, cienkie, a fee

aaa zapomniałam - czy rożek niesztywny mam wyprać też? nic mu się nie stanie?

Ostatnia edycja:
pająka nigdzie nie dostaniesz!!!!!! poluję na niego!!!!!
obeszłam wszystkie sklepy w BB.
jedynie w Klimczoku powiedzieli mi że mi go zamówią. koszt coś ponad 50zł +przesyłka. kiedyś widziałam na allegro używanego, ale nei chcę takiej zabawki używanej bo przecież dziecko na pewno do buzi będzie to dawało itd...chyba po prostu co jakiś czas zmieniają te zabawki...
widziałam za to lalki (to dla mnie:) ale i inne podobne funkcjonalnie do pająka z lamaze.
widziałam też innej firmy jabłko w dudusiu. świetna zabawka, nawet lepsza niż ten pająk chyba.

pandora a nie podoba Ci się tiger mini mini?
dla chłopaka jak dla mnie bomba.
kurde wczoraj oglądałam w necie super pościele i tylko dla chłopców mi się podobały więc nie zapisałam strony. może w historii zaraz wynajdę to dam znać...

ee nie strasz!!! na allegro też widziałam tylko używane a że mam takie zdanie jak Ty to takiego nie kupię;-) ale będę szukać:tak: a jabłko też miało tyle bajerów??:-)

pościele z mini mini średnio mi się podobają - jedynie ta Twoja jest ładna ale róż to chyba przesada:-D

reklama
pandora albo jedź do czestochowy jak baby pisze albo ja skorzystałam z tej niezłej oferty TAKO Jumper 8w1+fotelik ŚPIWÓR mataEDU kolory 2011 (1405717750) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy (tylko nie mam fotelika maxi cosi)

Do góry