..aenye
Mama grudniowa'06
na poczatku na codzien, zawsze, jak maly byl w lozeczku, a nawet na kanapie, tak go zapieralam, zeby na boczku spal. to najlepsza pozycja. moi bardzo ulewali, tzn Fiol najbardziej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wlasnie poluje na kolyszaca podstawe pod koszyk, bo do kompletu mam zwykly, a chcialabym taka kolyske. DOpiero za 4dni sie koncza, czyli setna rzecz w "watch list"![]()
no ja mam zamiar podkładać pod materac, przy Młodym miałam książki podłożone pod nóżki łóżeczka, niefajnie to wygląda, nie dot ego służą książki, a poza tym to tylko 26zl, a mam zamiar jeszcze tego używać do wózka, bo jak mam całkiem płasko to mam wrażenie że jest trochę w dół główka....morgaine a tej poduszki klin zamierzasz używać od samego początku? ona różni się od zwykłych poduszek? bo nie powinno się niby używać poduszek przy maluszku, tylko podłożyć coś pod nóżki łóżeczka. Czy ta klin to coś innego?
dla mnie ten wydatek to zbędny jest, ja zwijałam w rulonik kocyk i pod plecka podkładałam.
ja tez poluje - na adaptery bugaboo-maxi cosiera polowan normalnie.
morgaine, ja chce najzwyklejsza. chyba kupie jednak ta biala z ikei, bo ona byla bardzo wytrzymala, nie uginala sie, nic.. nie wiem. ta mi sie podoba. ale w sumie z przesylka 50zl za wanienke na 3-4 mies.. i nie wiem, jak sie sprawdza.. czy ten korek jest szczelny itp..
NOWA WANIENKA PROFILOWANA DLA DZIECI Z KORKIEM CE (1462751810) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Pandorka ja kupiłam aspirator frida, ciężko mi sobie wyobrazić że wyciąga się giluchy siłą własnych płuc....zobaczę, zobaczę-znajomi chwalą, hmmmm