reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

hahaha a ja nie moge 'dojsc' na allegro bo ciągle was doczytuje....
nic, znikam stąd bo znowu nie zdążę nic kupić bo dzieciaki zaraz mnie zaatakują.

reklama
ja poluję na monitor oddechu.....

U nas wanienka stoi po prostu w wannie przy kąpaniu ale to M kąpie skoro się upiera to niech się męczy :p

U mnie miejsce puki co jest. Młody ma całą komodę a pościel u nas w pokoju. Za jakiś czas trzeba będzie pomyśleć o jakiejś szafie. Ale to pewnie do kompletu kupię.

ale wy cuda wynajdujecie na tym allegro :)

ja wlasnie poluje na kolyszaca podstawe pod koszyk, bo do kompletu mam zwykly, a chcialabym taka kolyske. DOpiero za 4dni sie koncza, czyli setna rzecz w "watch list" :-D

NARESZCIE!!!!!!!!!!!! Chwila spokoju przy maluchach zakończyła się zakupem u dwóch sprzedawców allegro:)
kupiłam poduszkę klin, pieluszki śliczne bobas, przewijak podręczny motherhood, butelkę i wiele, wiele innych pierdółek ale mam przynajmniej spokój!! :)

no i kurcze aenye cały czas przed oczami mam apple mini mini!!!! jest taka żywa!!! taka jak chciałam!!!
ale znowu o nino mówiłaś że są cudne, delikatne i w dodatku mają prześcieradło!! a ten argument do mnie przemawia hihi.
czekam do marca. będę codziennie gapić się na oba zdjęcia i zobaczymy....

nawet nie wiecie jaka ulga że już to wszystko pokupiłam!!! dla dzidziola praktycznie mam wszystko oprócz pościeli teraz jahahahahahahha
no i elektronicznej niani....ale poluję na jakiegoś philipsa używanego....mam czas.
heh jeszcze weszłam na allegro na śliczny kocyk!!! cudowny, śliczniutki, ale mam 5!!!! a potrzebuję kasę na pościel to chyba sobie daruję, bo przecież jeszcze tyle prezentów pewnie dzidzia dostanie i potem będę miała 10 kocyków!!!!
okrycie kąpielowe miałam jedno a mam cztery:D:D
ehhh i tak czuję niedosyt....ale jak kupię pościel to będę syta.
aenye a mnie się wydawało że Ty wybrałaś pościel nino właśnie....podawałaś dwa linki, dziewczęcą i chłopięcą....to jeszcze nie zdecydowałaś się na konkretną? czy szukasz drugiego kompletu?

morgaine a tej poduszki klin zamierzasz używać od samego początku? ona różni się od zwykłych poduszek? bo nie powinno się niby używać poduszek przy maluszku, tylko podłożyć coś pod nóżki łóżeczka. Czy ta klin to coś innego?

tej poduszki uzywa sie np jak maluch ma katar, zapchane zatoki, ulewa itp. Zeby mial glowe wyzej. Jako ze poduszek sie nie uzywa, ta ma forme klinu. ;)

mitaginko, ja tych waleczkow uzywalam przy chlopcach, teraz jeszcze nie kupilam, ale sie zaopatrze dla swietego spokoju.
klin jest wlasnie po to, zby glowka dziecka byla wyzej, zamiast podkladania pod nozki lozeczka czegos. podklada sie go pod materac, albo na materac - pod przescieradlo.

morgaine,
nigdy nie widzialam poscieli fruta na zywo :-) a sama zdecydowalam sie na zakup tej mojej roundoudou (jeszcze nie kupilam, ale kupie) i musze znalezc dwuelementowa, zeby pasowala do ochraniacza roundoudou. nie bede kupowac dwoch ochraniaczy, wydaje mi sie to bez sensu :-)

reklama
aeyne a tych wałeczków używałaś codziennie, czy tylko w wyjątkowych sytuacjach? bo to chyba strasznie niewygodne, przynajmniej wygląda dziwnie na tym zdjęciu ;)

Do góry